Livet mitt - Kapittel 31

Hvis du leste forrige Kapittel vet du at vi nå har 4 barnebarn. 3 stk samme året er litt av en glede og endrer livet totalt for foreldrene, og litt for oss besteforeldre.

Det ble en del turer og besøk, og vi kan vel si at det er mormor/bestemor som er mest tussete etter disse små.. Jeg elsker å stelle babyene våre, og få øyekontakt og pludre litt. :)

Så er det jo også bare å innse at å være bestemor er ikke det samme som å være mamma, så det må begrenses da. Og det begrenset seg ganske greit selv, ettersom vi ikke bodde så nærme. ;)

Vi jobbet fulltid selv, da er det ikke alltid like enkelt å si ja til å passe barnebarna, men vi har da fått gjort det en del ganger likevel. Det blir minst på de som bor langt unna, men det som er så fint nå til dags, er at det finnes skype og tlf m.m.

Så når Malin og Andreas ville snakke med mormor, pekte de på pc,n og sa mormor. Da fikk vi artige "samtaler" og mormor var jo ikke lei det. :)

Nå er jo dette historien om livet mitt, men jeg kan ikke gå i detaljer på alt, så jeg vandrer videre i tankene, og tar dere med til 2011.

Som renholder så hadde jeg et belastningsyrke, og ettersom jeg merket at jeg fort fikk betennelse i albuen igjen etter operasjonen, søkte jeg andre jobber enn renhold.

Jeg var så heldig å få en vikarstilling i Kontortjenesten, Trondheim kommune, og der ble jeg førstesekretær. Jeg satt ved kommunens sentralbord, og ved resepsjon i kommunen, og ved Rådhuset. Vikarierte også innimellom på forkontoret til ordføreren.

Dette var en jobb som passet meg veldig godt, og jeg stortrivdes. Dessverre fikk jeg igjen helseutfordringer, og det ble litt ut og inn på St. Olavs hospital til diverse undersøkelser.

Men ettersom jeg jobbet ved sentralbord og ikke tunge fysiske ting, så klarte jeg å være på jobb mesteparten av tiden likevel. Skal ikke gå inn på hva dette var, men om legene hadde hørt på meg til å begynne med, kunne jeg vært spart for 3 år med alle slags undersøkelser, og timer borte fra jobb.

Heldigvis var det til slutt en lege som tok affære, og når jeg da fikk operasjonen jeg trengte, så ble alt så mye bedre, og jeg har vært bra etterpå.. Men for å si det sånn, jeg ble "EU godkjent" ;)

Jeg var så heldig at vikariatet ble forlenget først et år til, så enda et. Dermed fikk jeg 3 år i Kontortjenesten før jeg så måtte tilbake til renhold igjen. Fikk permisjon disse årene, og derfor hadde jeg jobb å gå tilbake til også. Og det var jeg glad for til tross for at renholdsyrket ikke var plassen for meg fysisk sett.Litt bilder fra 2009-2011

Vi kjøpte oss nye ski, og gikk noe meter, men fy så kaldt det var den dagen! :D

På skiskyting i Granåsen

Julaften 2009 var vi hos dattra mi og familien.

Nyttårsaften feiret vi hjemme hos oss sammen med noen venner.

I 2010 fylte Olav 50 år, og jeg inviterte mange i familien og noen venner til storstilt feiring her i Trondheim. De fleste kunne komme, så det ble en fin dag for ham. :)

17. mai feiret vi i Halden i 2010, sammen med mine barn m/fam. Nok en fin dag. :)

Og mine flotte foreldre <3

På sommeren fikk vi besøk av ungene våre med sine barn, og vi storkoste oss sammen. Det ble kos ute i hagen, og litt bading. Var heldige med været, så det fristet med en dukkert i Heimsvannet.

Sven tok en tur på høsten og det er alltid koselig når han kommer. :)

Julaften dette året feiret vi alene vi to. Koser oss da også vi. <3 Rette i ryggen, og smiler pent til kamera på stativet. :D

Nyttårsmiddagen spiste vi med Olav's yngste datter og svigersønn.

I mars 2011 tok vi en Oslotur, og da fikk vi også treffe barn og barnebarn, og vi var på konsert og en tur til slottet i finværet. De tok ikke i mot besøk inne på slottet, så det får vi ha til gode ;)

I påsken ble vi bedt ut av Olav's foreldre og etterpå feiret vi 49 årsdagen min. Kaka lagde jeg selv. ;)

På sommeren passe vi Sarah en ukes tid, og da var vi på Allsang på grensen. Sarah lagde plakat som du kan se, og dermed kom vi på tv også :)

Vi spilte spill, og hoppet på trampolina. :) Og hadde en veldig fin uke sammen med Sarah. <3

Gjennom sommeren i Gjengstøa ble det flere besøk av barn, svigerbarn og barnebarn. Og ripsen må smakes på. :) Alltid koselig når de stikker innom oss. Hender det vanker litt kaffe og hjemmebakst også ;)


Bestefarkos er godt synes Caisa <3


Nok en Haldentur ble det, og vi koser oss. :)


Julaften 2011 var Sven på besøk. Like blid og omsorgsfull som alltid. :)

Og juleselskap ble det i romjula, med koldtbord og julekaker.

Julemarkedet i Trondheim


Det snødde mye, og jeg elsker jo snø, så jeg var i mitt ess som vanlig. :)

Nyttårsaften 2011 - Olav og jeg <3

Dette ble et langt innlegg med mange bilder, men håper du orket å scrolle helt ned. Det er et par kapitler til jeg skal skrive, ja, kanskje flere,, så følg gjerne med videre. :) Livet mitt fortsetter ;)#livetmitt #livet #2009 #2010 #2011 #bilder #familie #barn #barnebarn #svigerbarn #foreldre #julaften #nyttårsaften #sommer #hverdagenformeg #blogg #nouwblogg

HeidiElise

Liker

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilken trevlig läsning och fina foton du delar med dig avnouw.com/stenhagenbettan
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk 🙂 Koselig at du leser om livet mitt 😀nouw.com/hverdagenformeg
VeraLynn
VeraLynn,
Så koselig å lese om hverdag og fest sammen med familien din 🥰 Man føler at man blir litt mer kjent med deg. Mannen din er like ung som meg han ser jeg, for jeg fylte også 50 år i 2010 😊 nouw.com/veralynn
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Da et dere like unge ja 😀 Koselig at du leser, setter veldig stor pris på så fin tilbakemelding 🙂nouw.com/hverdagenformeg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229