Litt oppdatering

Det er på tide med en liten oppdatering igjen når det gjelder arbeidstrening m.m.

Mine blogginnlegg har jo ikke vært bare av det lystige slaget, men livet er nå en gang sånn. Det blir mye grubling på hva jeg skal gjøre, eller ikke gjøre, og nå har jeg igjen kommet til en konklusjon.

Som noen av dere vet, så har jeg vært i arbeidstrening siden januar. Har vært så heldig å få være i ISS sin regi på Miljødirektoratet ved post, sentralbord og resepsjon.

Etter et par første turbulente og slitsomme uker kom jeg godt inn i arbeidsoppgavene og var innimellom litt vikar når noen av damene var syke eller borte på annet vis.

Begynte forsiktig på 40 %, og når det gikk greit, økte jeg til 60 % en stund, så 80 og 100 % en kort tid. Det viste seg å bli altfor mye, jeg ble så sliten,en del smerter, og orket ikke trene eller gjøre andre ting ved siden av, og livskvaliteten sank fort igjen.

Derfor gikk jeg ned til 60, 50 og har jobbet noen uker nå 50 % før jeg forrige uke måtte gå ned på 40 % igjen. Tilbake der jeg startet.

Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så har jeg vært litt langt nede psykisk igjen, og det er vel flere grunner til at jeg var det. Har klart å snu tanker og følelser litt igjen, for jeg vet at det er bare jeg selv som kan gjøre noe med det, og forsto etterhvert at det kanskje var jobben som som også gjorde meg litt nedstemt. Ikke at det var noen galt med hverken jobben, eller de jeg jobbet sammen med. Men har konkludert med at jeg har arbeidstrent meg ferdig der.

Har funnet mer ut av hva jeg kan og ikke kan jobbe med, hvor mye, lite jeg kan jobbe, og allikevel er jeg så veldig sliten, så nå måtte jeg ta litt grep igjen.

Jeg er så heldig å ha en fantastisk kontaktperson på Nav, og hun hører på meg, og tenker også for meg når jeg er for flink, vilfor mye. Hun ser meg som person, og med de utfordringene jeg har, og ettersom kontrakten med ISS er ut november ble vi enige om at jeg skal ta en liten pause til nyåret.

Kanskje komme meg litt til krefter og få trent bedre igjen. Bare det å få ja til dette, gjorde meg lettere til sinns. Og så har jeg selv foreslått nytt sted for arbeidstrening, så får vi se om jeg får positivt svar der etterhvert.

Det er en bedrift som ligger i kort gangavstand fra her jeg bor, og det hadde spart meg for mye ekstra tid utenom jobben. Nå bruker jeg tilsammen minst halvannen time med buss til og fra jobb. Ikke for at det gjør meg noe, for jeg liker å ta buss, og kan godt sovne litt på turen eller bare slappe av. Ikke minst får jeg nyte litt av Trondheim by på vei til jobb, og det koser jeg meg med.

Men så er det det å få litt mer tid til andre ting enn å kjøre til å fra jobb også, så jeg håper på positivt svar fra denne andre bedriften.

Det er også en bedrift som passer meg godt, for det er noe jeg har interesse for, og som kanskje kan gi meg mer på sikt.

Så det er spennende, og jeg kjenner en ny giv bare av å endre litt på ting nå.

Godt å vite at damene jeg har jobbet sammen med gjerne skulle hatt meg der videre, og at de har fått god hjelp av at jeg har vært der disse mnd. Og de syns visst så jeg vært grei å jobbe med, og det er veldig hyggelig å vite. Jeg skal nok stikke innom dem for en kaffe innimellom 😉.

Jeg har fått flere nye bekjentskap, og det er alltid koselig.

Nå er det bare å se hvor veien går videre, og du skal nok få vite etterhvert hva det blir til. God fredag og helg! 🙂❤


#arbeidstrening #grubling #endring #livet #jobb #blogg #nouwblogg
HeidiElise

Liker

Kommentarer

Natheless,
Synes du er tøff som har forsøkt, og etterpå innser at du må gjøre nye grep. Håper du får begynne i det nye og at du får ro til fortsettelsen. Fint du skriver om det, for det kan hjelpe andre. Tror forresten søsteren din og jeg har illustrert i samme julehefte? Har ikke tenkt på det, at hun kunne være din søster Rita? Har jeg rett tro? Klem fra meg.
natheless.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for det Randi. Jeg har ikke annet valg enn å prøve meg ut heller. Om jeg skal få penger, er jeg nødt til det. 😊 Og jeg vil det jo selv også. Har hele tiden tenkt og trodd at jeg enkelt skulle tilbake til 100 % jobb, men så lett er det visst ikke når kroppen sier stopp.

Hadde tenkt å si at du og søstra mi Rita er i samme hefte ja. Ser at du har kommentert til henne, og at hun også har delt at hun er med i det 😊 Artig! Nå vet ikke alle i min familie at jeg blogger, og sånn vil jeg det skal være foreløpig. 😉
God lørdag! Klem

nouw.com/hverdagenformeg
Margrethe,
Syns at du er skikkelig tøff - blir spennende med nytt sted! Håper det ordner seg..... 😊 klem
utifriluft.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for det Margrethe. 🙂
Føler meg ikke så tøff, men det er ganske vanskelig dette synes jeg. Men må jo bare prøve ut forskjellig.
God søndag! Klem 🙂❤
nouw.com/hverdagenformeg
Natheless,
Da er vi to. Jeg forteller heller ikke alle mine at jeg blogger. Sånn er det bare😁👍Men jeg bare lurte og ville spørre deg. Vi har ikke truffet hverandre i prosessen heller!Men flink er hun!!!! Klem😁
natheless.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Ja, hun er flink! Og jeg har nesten ventet på spørsmålet fra deg 😉 Koselig at du spør 🙂 God søndag! Klem ❤
nouw.com/hverdagenformeg
fruensvilje,
ja en må vel prøve seg fram før en ender på det som er riktig,du jobber iallefall med saken det skal du ha :=) lykke til med neste prosjekt,krysser fingrane for att du får den innvilget,og i mellomtiden må du kose deg og gjøre ting som er bra for deg
fruensvilje.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for det Connie. Ja, hun er visst enig med deg hun fra Nav også, og hun ser at jeg har jobbet med dette i mange år, og at jeg gjør mye selv. Og det er godt å høre at de ser det. Så ja, jeg skal kose meg nå ja 🙂
nouw.com/hverdagenformeg
Mette,
Det er så bra når en selv klarer å finne ut hva som er bra for en og ikke bra for en - og at de rundt lytter 😊 Høres spennende ut dette med arbeidsplass i gangavstand. Det med lang reisevei gr en stund det.............. Ønsker deg lykke til fremover og ja......... og det er mye obb dette med å holde hodet over vannet......... finne ut at ting og konkludere med at SLIK ER DET! klem
MetteJosteinsdatter.blogg.no
annebe,
Ser satdig innom deg..men stille di siste dagene.. Håper det går seg til med både jobb og helse .. Klem og fin ny uke <3
annebe.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Hei, og takk for det Anne. Ja, det blir litt lite fra meg for tida. Tenker å blogge, men så er det liksom ikke noe ork.
Kommer nok snart et lite innlegg igjen. Veldig koselig at du stikker innom. Ønsker deg også en fin uke. Klem 🙂❤
nouw.com/hverdagenformeg