Kjedelig + påskevær

Ja, det var ordet jeg fikk høre av en person da jeg fortalte at jeg skulle blogge. Kunne ikke skjønne hva jeg hadde å blogge om.


Vel, kanskje livet mitt er kjedelig for andre, men ikke for meg. Jeg kjeder meg ikke engang nå som jeg ikke klarer å gjøre alt jeg har gjort før.

Jeg er heldig sånn. Har alltid vært sånn, også om lita jente. Kunne leke alene i timevis, dikte sanger og kose meg. Men nå har jeg jo 5 søsken, så det var jo ikke så veldig ofte jeg fikk så mange timene alene ;)

Som nest eldst, ble de mye lek med både eldre søster, og de yngre. Og de tre siste var jeg jo også med og passet, skiftet på, og ga mat. Vi fikk mer ansvar tidlig før. Og det vokser man på tenker jeg.

Men tilbake til det kjedelige livet mitt. ;) I natt (igjen) ble jeg liggende våken 3 timer, og da kommer tankene på alt og ingenting. I stedet for å ligge og ergre meg for at jeg ikke får sove, velger jeg å kjenne etter hvor godt jeg har det. Og i natt kom dette innlegget, så jeg prøver å få ned det jeg tenkte. Men som regel er det bedre oppi hue enn på papiret ;)

Jeg kan tenke på hva jeg har opplevd i livet, og hvordan livet har vært, er og kommer til å bli.

Det siste vet jeg jo mindre om nå enn tidligere pga. helsa, men mye blir som en gjør det til tror jeg. Og jeg velger hver dag å finne noe å glede meg over. I dag skinner sola, og jeg skulle gjerne gått meg en tur, men de siste dagene har ikke kroppen vært medgjørlig, så jeg nyter sola innenfra.

Og vet du hva som er positiv? Jeg klarer å se på de skitne vinduene uten å føle at jeg må vaske dem :D Det har jeg vel aldri klart tidligere, så aldri så galt, at det ikke er godt for noe at kroppen protesterer. :)

Det er mye som skulle vært gjort, men jeg prøver å få til det som er viktigst, som å lage mat, og vaske klær. I dag måtte jeg stryke litt klær også. Olav er også flink til å stryke klær, men han sliter så med vonde armer for tida, at han ikke klarer det.

Så vi er to som bare tar livet med ro disse dagene her. Han jobber jo, men har ikke mer til overs når han kommer hjem, så da blir det godstol på han, og sofaen på meg. Nå er heldigvis den nye sofaen så stor og lang at det er plass til begge to også da :)

Bakte en sjokoladekake til oss i går, så vi har litt til kaffen. Prøver å spise mindre av sjokolade og godteri, og da er det kjekt å ha et lite stykke kake i fryseren.

Jeg gjør utrolig mye mindre enn før, men allikevel kjenner jeg at det er for mye, så helt fornøyd med utviklinga av denne kroppen er jeg ikke, men jeg må bare bli enda flinkere til å ikke gjøre ting.

Som vanlig sklir det helt ut når jeg skriver, tankene og fingrene flyr fort, og jeg har kommet ut på et sidespor igjen.

Det jeg skulle skrive om var jo kjedelig. Men som sagt, så kjeder jeg meg aldri.

Ikke engang når jeg ligger på soverommet og har det helt mørkt og stilt, kjeder jeg meg. Kan bli litt rastløs, men stort sett er det bare godt nå.

Håper jeg skal orke å blogge litt mer, og lese litt blogger, men må prioritere det jeg orker. Og bilder bør jeg sortere etter påska m.m.

Så her har du fått mitt lille kjedelige innlegg for i dag, og nå skal jeg legge med noen bilder så det blir litt mer enn tekst.

Ønsker deg en god dag, og håper du ikke kjeder deg. <3

Litt bilder fra Gjengstøa i påska. Vi hadde mye vær, vind og regn nesten hele tiden. Sjelden å se så høye bølger.

Som du ser over her, så ble det litt blå himmel og sol, men like mye vind. Fascinerende å se. :)


Litt gåtur med søpla ble det. Bare 1,5 km totalt, så det gjorde godt.

Vi dro hjem fra Gjengstøa en dag tidligere enn vi tenkte, for de meldte snø og masse vind. Og slik var det da vi kom hjem til Flatåsen.

#kjedelig #kjedemeg #hverdag #kosermeg #vær #vind #regn #gjengstøa #flatåsen #blogge

HeidiElise

Liker

Kommentarer