Kaste inn håndkledet

Er det ikke det de sier når man må holde seg hjemme pga at man er syk e..l.?

I dag kasta jeg inn håndkledet. Fikk plutselig så vondt i halsen i går, og litt feber. Håpet det skulle være bra i dag tidlig, men nei,.

Våknet med en hals som var som sandpapir, og hodepine. Da kjente jeg at i dag sender jeg en beskjed om at jeg blir hjemme. Har jo ikke droppet en eneste dag av arbeidstreninga siden jeg begynte 7. januar, så jeg har ikke så dårlig samvittighet for det.

Burde kanskje vært flinkere til å kaste inn håndkledet noen ganger, men jeg er nå sånn laga, at har jeg jobbavtale enten det er som arbeidstrening, eller ordinær jobb, ja, da skal det mye til for at jeg holder meg hjemme. Men i dag gjorde jeg det. Sov en time lenger, og tok det med ro i den varme senga en stund til.

Ja, jeg skriver varme senga, men jeg lå under dyna og frøs.. Så jeg var vel ikke helt bra da. Litt feber i dag og, så det kan være greit med en hviledag.

Sitter i sofaen akkurat nå. Eneste jeg har gjort er å bake brød, for det hadde jeg tenkt å gjøre i går, men da hadde jeg ikke alt jeg trengte. Bake brød er ikke slitsomt, og det er fort gjort, så nå begynner det å lukte godt her.

Du skal få se bilde av brøda etterpå.

Jeg var en liten tur ute for å kaste søppel, og på butikken, men det holdt av aktiviteter utendørs i dag. Bena var som bly, så det var fint at det bare er 3 minutter å gå til butikken. Og jeg hadde kledd meg som jeg skulle til nordpolen, så jeg ble svett :D

Sola var på god vei opp, og jeg tok selvfølgelig et bilde av den. Bare 2 minusgrader, og det er fint ute nå. Men jeg får stå over gåtur ute i dag tenker jeg.

Ønsker deg en god onsdag! :).


HeidiElise

Liker

Kommentarer

HELTZEN
HELTZEN,
God bedring <3 Du er flink som setter ned foten. Når kroppen ikke er frisk trenger den hvile, og da, vel.. trenger den hvile 😉 nouw.com/heltzen
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Takk. Må sette ned foten en gang i blant 😉nouw.com/hverdagenformeg
Nadixie
Nadixie,
Smart å lytte til kroppen når man ikke er i form ja. Riktig god bedring <3 <3 <3 😊 Ønsker deg en kjempefin onsdagskveld <3 😊 Purr, purr, og klem fra Toril og kattene nouw.com/nadixie
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk! 🙂❤nouw.com/hverdagenformeg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229