Kaldt med 12 minusgrader....brrrr....

Det har vært lite lyst til å gå ut denne uka. Hjalp litt når det som sist var nede i 5 minusgrader, men så ble det jammen meg helt ned i 12 minusgrader igjen.


I går holdt jeg meg innendørs, for det frista lite å gå ut til tross for at sola skinner. Den varmer jo ikke så veldig enda akkurat ;)

Men i dag følte jeg virkelig for litt frisk luft, både for kropp og hode. Er så trøtt for tida, og da hjelper det ikke å bare sitte i ro akkurat. Så etter en liten hvil på sofaen etter støvsuging, tok jeg på meg ullundertøy, og tykk boblejakke, bukse, lue og votter. Piggskoa måtte også på. Er glatt en del partier, og jeg vil gå avslappende.

Så til deg som kanskje ikke kommer deg ut så mye, her kan du bli med meg på dagens tur :D

Turen starter her ved parkeringshuset, og sola titter så vidt fram.

Fin utsikt mot Trondheim og Tyholttårnet

Ser et fly, og drømmer meg litt bort til syden. For 8 år siden dro vi dit etter jul, og det gjorde godt med varme da. Nå får vi bare drømme om det i stedet. Heldigvis trives jeg med vinter og kulde også :) Dessuten kjentes det ikke så kaldt ut, for det var helt vindstille og med gode klær og bevegelse holdt jeg varmen godt. ;)

Vel hjemme skinner sola straks inn vinduet noen korte minutter. Så kommer mørket igjen og nå som jeg har fjernet julelys, måtte jeg sette annet lys i stuekroken :)

#kulde #kuldegrader #vær #sol #solskinn #trøndelag #gåtur #ulltøy #natur #naturbilder #foto #blogg #nouwblogger

HeidiElise

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Knallfine bilder 😊 Vi har fått mer normal temperatur igjen, for i dag våknet jeg til "bare" -6C Jeg hadde først ikke tenkt meg ut i dag, men så er kattene nesten tom for tørrfor 🙀

nouw.com/veralynn
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk 🙂 Ja, må man så må man ut. Kattene må ha mat 😀
nouw.com/hverdagenformeg
Ingajohansson
Ingajohansson,

Härliga bilder

nouw.com/ingajohansson
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Margrethe,

De lekreste bilder! Kaldt, men deilig <3

utifriluft.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk. Ja, det var deilig. 😀

nouw.com/hverdagenformeg
natheless,

Takk for turen. I dag rakk jeg ikke å komme meg ut i det hele tatt. Måtte gjøre unna andre ting og da kvelden kom orket jeg ikke mer. Sånn er det noen dager, men i går gikk jeg nesten ei mil! Her er det rundt fem minus og det er friskt og fint egentlig. Ikke for kaldt egentlig. Kos deg i kvelden 😊 Klemsiklem:)

natheless.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk. En mil ja, det er litt vel langt for meg for tida. Og når ji gjør mye ellers, da utgår tur 😀 Her skal det visst være kaldt langt ut i neste uke. 😉 Nyt kvelden. Klem 🙂❤

nouw.com/hverdagenformeg