Julemarkedet i Trondheim

I år er det første året på lenge at jeg ikke har fått med meg Julemarkedet i Trondheim.


Hadde muligheten, men med smitte som økte, og lite overskudd til bytur, så ble det ikke noe av det i år. Men jeg er så heldig at jeg har mange bilder fra tidligere år, så jeg tenkte du skulle få se litt av markedet likevel. Det er jo veldig koselig å tusle rundt og se på alt det fine som er i bodene, og kjenne stemningen som er der.

Det er mest stemning å gå der på kveldstid, når det er mørkt, slik at lysene synes godt, og er det kaldt og litt snø i tillegg er det veldig koselig å gå der.

Så her får du en smakebit og reprise fra tidligere år. :)


2011 var første året jeg var der2012

I 2013 feiret vi julen på Gran Canaria, så da ble det ikke julemarked.


2014
20152016

Som du ser, så har det vært flere år med snø og fint når jeg har vært på markedet. Blir jo ganske mye likt, men litt artig likevel, syns jeg da ;)2017
I 2018 var jeg bare på dagtid, og det er litt mindre stemning da

I 2019, altså i fjor var vi på markedet både Olav og jeg, for vi skulle på konsert i Nidarosdomen. Da var det greit å stikke innom markedet først :)

Nå føler jeg at jeg har vært på julemarkedet i år også. Fikk ihvertfall litt av stemningen med å lete fram og se på bildene.


Håper du har kost deg med bildene også. Fortsatt god adventstid! :)


#julemarked #julemarkedettrondheim #jul #advent #julestemning # blogg #nouwblogger

HeidiElise

Liker

Kommentarer

Kari,

Sååå mange fine julemarkedbilder!!! Greit å se på gamle bilder og fint å vite at man har opplevd slike førjulsstemninger tidligere i alle fall. Kommer meg nok ikke på marked i år jeg heller. Takk for bildetitt! 😊

www.kariengesvik.no