Julemarkedet i Trondheim

I går ble det en tur på julemarkedet i Trondheim før vi skulle på konsert senere. Greit å gjøre flere ting på samme dag, :)


På en lørdag er det jo selvfølgelig mange folk på markedet før jul, for det er veldig populært både for nære og fjerne. Er noe med at er du fra Trondheim, eller har bodd her en stund, så er julemarkedet et "must" for mange. Jeg er en av dem. Handler sjelden så mye, det kommer litt an på om det er mulig å komme fram til bodene for å titte litt. Og som regel blir det bare noe spiselig. De selger jo litt av hvert, og før var det som regel gløgg jeg kjøpte, men nå er det ikke så mange som selger det lenger.

Så det kan bli en svele, eller noen gode sjokoladekuler e.l.

I går derimot var det så mye folk, og det ble ikke handlet noe med oss. Men koselig å gå slik og titte litt allikevel.

Du skal selvfølgelig få bli med du også. :D

Vi tok bussen til Prinsens gt. og da var det dette som møtte oss ved inngangen til markedet. Juletrær som luktet godt. Gir stemning bare lukten av gran synes jeg. :)

Litt lite snø i byen, og 4 varmegrader, men stemningen er til stede likevel. Håper du koste deg med en smakebit fra Julemarkedet i Trondheim :)

#julemarkedettrondheim #julemarked #trondheim #julestemning #advent #blogg #jul #nouwblogger

HeidiElise

Liker

Kommentarer

Nadixie
Nadixie,
Når jeg ser bildene dine gleder jeg meg til å ta en tur på julemarkedet nå til uken 😊 Kjemepfine og stemningsfulle bilder du har tatt 😊

Ønsker deg en kjempefin søndag <3 😊

Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
nouw.com/nadixie
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for det Toril. Ja, det er bare å glede seg til det. 😀 God søndag! Klem 🙂
nouw.com/hverdagenformeg
fruensvilje,
koslig,i fjor var vi der og jeg kjenner meg godt igjen på bildene ,det var en stemning jeg ikkke har vært med på før,
fruensvilje.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Ja, da kjenner du deg nok godt igjen 🙂
nouw.com/hverdagenformeg
Marit,
Så koselig det så ut der. 😊 Har jo et lite julemarked i sentrum her også, og det skjer mye i byen som burde ha satt i gang julesteminga selv hos meg. Men jeg får nok regn og utetid med Jonas så jeg gidder rett og slett ikke ut i dette plaskregnet vi har hatt i en evighet nå. Klarer ikke finne julesteminga uansett ser det ut som ...
www.midlivskrise.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for hyggelig kommentar. Veldig koselig marked. Sliter litt med å få julestemning jeg også, så jeg prøver å finne den med de tinga jeg pleier å få det med. Men må litt mer snø til her også nå, det har forsvunnet ganske mye. 😉 Skjønner godt at du ikke gidder å gå ut i plaskregn hele tida, det hadde ikke jeg gjort heller. 😉 Håper du finner julestemning etterhvert.
nouw.com/hverdagenformeg