Juleferie

Joda, vi har tatt juleferie allerede vi. :) Det vil si mannen min har ferie, jeg har alltid fri, så nå har vi vært her i Huset ved sjøen snart en uke. Det er så godt å være her, for det er veldig lite folk på hyttene nå, så det er de fastboende, og noen få andre. Dermed kan vi gå ut når som helst på døgnet, uten å treffe så mange andre.


Vi slipper dermed å bruke maske, og tenke smittevern. Kun når vi tar en liten tur på butikk på Kyrksæterøra, men da dra vi tidlig, når det er lite folk, og der er det få tilfeller av smitte,. Alt er enklere enn i Trondheim som har blitt "rødt", så det er godt å ikke være der nå.

Vi har hatt noen fine dager, med frost og sol. Nå kommer ikke sola så høyt at vi ser den så mye, men det har vært blå himmel og klarvær. Og for en stjernehimmel vi har hatt! :D

Det var jo en natt med masse stjerneskudd. Du kan lese om det HER

Vi var ute litt på kvelden, og jeg kom fort ut av tellinga når vi så stjerneskudd. Ikke ofte en bare kan se opp mot himmelen, og få det ene stjerneskuddet etter det andre.

Ettersom jeg har hatt litt dårlig netter, ville jeg ikke stille klokka for å se stjernehimmelen midt på nattan. Det var ved 02 tida det skulle være mest. Jeg våknet allikevel 01:40, så da var jeg snar med å se ut av vinduene for å se om jeg kunne se noe. Men vet du hva? Jeg så ikke en eneste stjerne noe sted. :(

Tror du ikke det hadde skyet over akkurat den nattan da, makan til tull. Jaja, da kunne jeg jo bare gå og legge meg igjen, og sovnet raskt heldigvis. Så jeg fikk ikke den store opplevelsen jeg håpet på, men det var magisk det vi så på kvelden, så jeg klager ikke likevel, bare litt ;)

Jeg har også gått turer, og i går fikk jeg låne hyttenaboens lille, søte Nemi før de dro hjem til jul. Hun er jo bare så søt, og så veldig glad hver gang hun ser oss. Skal nok låne henne siden også, til neste år ;)

Jeg har gått turer rundt om Stamnes, og litt i skogen. Vi har tatt det veldig med ro, for det Olav hadde planlagt, kapping og kløving av ved, det gikk ut når han fikk et anfall av krystallsyken igjen på søndag. Så vi har funnet ut at han også trenger å roe ned nå, så her blir det juleferie for alle penga ( som vi ikke trenger å bruke her ute heldigvis) ;)


Nå skal du få litt bilder å se på. Kjedelig med for mye tekst. :) De to første bildene er over Høgkjølen på vei til Gjengstøa. Så har vi kommet fram som du ser. Huset mellom trærne, der "bor" vi :)

Jeg tur alene, bare nyter stillheten og egne tanker.

Kan ikke bli så mye bedre :D

Så ble det kvelden

Og det ble morgen, og midlvær. Litt regn, sol og regnbue

Ønsker deg en fortsatt god adventstid, og håper du har det bra. God klem til deg som leser :) <3#juleferie #advent #gjengstøa #huset #geminidene #stjernehimmelen #trøndelag #frost #foto #naturfotografi #naturbilder #gåtur #hund #vær #blogg #nouwblogger

HeidiElise

Liker

Kommentarer