I dag begynner resten av mitt liv

Det føles litt sånn i dag.


Nå er jeg ikke lenger arbeidssøker. I dag er første dagen som ufør. Veldig rart, og veldig godt på en gang. 🙂

Jeg sendte melding til min kontaktperson på lørdag, og fikk svar i dag.. Da fikk jeg denne beskjeden:

Etter så mange år var det litt rart å ikke være registrert lenger. Så nå trenger jeg ikke sende meldekort mer. Nå er jeg i den gruppa som venter på den 20. i hver mnd.


Jeg føler meg så heldig, og er veldig takknemlig for at jeg bor i et land som har så godt system for oss som ikke lenger klarer å jobbe. Å kunne ha dager som jeg kan lage innholdet i selv, uten å kjenne det stresset og presset som har vært i mange år det føles utrolig godt akkurat nå.

Håper jeg kan holde på den følelsen, og at jeg kan bruke dagene slik at jeg ikke blir værre, men heller bedre. Det er målet nå. 🙂

Så nå må jeg logge meg inn på min pensjon for å se oversikten over ting som gjelder meg som ufør. (Trener meg litt på å si/skrive at jeg er ufør)

Ja, det føles virkelig som et kapittel i livet mitt er over, og et nytt har begynt. Derfor overskriften: I dag begynner resten av mitt liv.


Jeg sovnet ikke før etter kl 02 i natt, så jeg har ikke orket å gjøre så mye i dag. Men har fått vasket resten av badet, og det nye dusjkabinettet.

Etterpå kledde jeg meg godt, og gikk en tur ut. Det skal jeg vise deg mer om i neste innlegg, som kommer siden, kanskje i morra. 😁


Legger ved morgenens bilde. -7,9 grader, måneskinn, kaldt og fint.🥰

#nyttliv #restenavmittliv #idag #aap #ufør #etkapitellover #nouwblogger #blogg #vinter #måneskinn #kaldt

HeidiElise

Liker

Kommentarer