Hva feiler det meg?

Har du sett det tv programmet der 3 leger og 3 "vanlige" personer (de er altså ikke helsepersonell) skal finne ut hva det feiler de enkelte personene?


Synes det er litt interessant å se på dette en gang i blant. Nå kunne ikke jeg vært med der, for jeg har jo ingen diagnose. Har bare vondt i kroppen sånn litt overalt som legen min sa. 😉

Mandag og i går var jeg ganske så sprek, (alt er jo relativt), men i dag kjenner jeg at jeg kanskje har vært litt for flink igjen. Makan til tull. Jeg har da alltid kunne gjøre det jeg vil og orker uten at det skal slå meg litt ut etterpå!

Men der er jeg visst ikke nå. I dag er kroppen såå stiv, og vond og jeg går nå her og stønner for meg selv. 😁 Hehe..godt det ikke er noen som er og hører meg når jeg er sånn....føler meg nesten som jeg skulle vært 80 - 90 år når jeg har det som nå.

Vel, det er mange som har det værre, så jeg klager ikke, jeg bare skjønner ikke hva som feiler meg for tida. Og legen skjønner det visst heller ikke. Har jeg ikke betennelse et sted, så får jeg det et annet sted.

Jeg skal jo trene både for rygg, hofter, armer og....ja, for å si det sånn, for hele kroppen. Og det er vel noe vi alle både bør og skal, men det hadde vært fint om det hjalp litt også da.

Synes selv jeg er relativt flink til å trene, kan alltid bli bedre, men så langt så blir jo de forskjellige plagene bare værre, så jeg vet ikke jeg. ..

Det sies jo at vondt, skal vondt fordrive, men her fordrives ingenting så vidt jeg kan forstå..

Jaja, som min svigermor alltid sa; "Etter tid, kommer råd..." det var vel et ønske og tro på at ting ville bli bedre.

I dag er en grå dag, men jeg har vært ute en liten tur likevel. Ble en liten luftetur i dag. Treninga sto jeg over, for jeg sov dårlig i natt, og da blir kroppen ekstra sliten, og jeg hadde litt å gjøre hjemme. Bare sånn småting i dag heldigvis, for i kveld skal jeg på skole.

Joda, du leste riktig. Jeg har meldt meg på pårørendeskolen for demente. Mora mi har jo blitt dement, og jeg synes det er greit å vite litt mer om denne sykdommen. Som datter så kan det jo være noen tips jeg kan få til hjelp for henne, og for meg selv. Slik at jeg kan være litt føre var om mulig.

Så nå skal jeg gi meg her. Får se om jeg får lagt ut noe nå, for Nouw er ikke helt stabilt for tida.

Kommentarer jeg fikk i går, gikk det ikke å svare på,. Får håpe det blir mer stabilt igjen etter at de får byttet plattform.

Håper dagen din er god. En god klem med ønske om en fin onsdag sender jeg deg! 🙂

#hvafeilerdetdeg #vondt #kroppen #livet #hverdagen #blogg #nouwblogger

HeidiElise

Liker

Kommentarer

Natheless,
Det er ikke gøy å ha det sånn. Har de sjekket flåttbitt/borelia? Selv om du ikke vet om du er bitt, så kan det ha skjedd deg likevel. Spør legen. Her nede er det masse av det lille udyret og du har jo vært både her og der?Lurt å gå på kurs for å få informasjon om alsheimer. En trist sykdom det der. Klem fra meg!😁
natheless.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for det Randi. Greit med litt info ja. 🙂
Har ikke sjekket for flått, men har hatt flått på kroppen noen ganger 😉
nouw.com/hverdagenformeg
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Tusen takk for det Toril. Ha en fin kveld! 🙂
nouw.com/hverdagenformeg
Natheless,
Da burde du snakke med legen din om det. Jeg ante ikke at jeg hadde det, men traff en lege som skjønte hva det var. Jeg hadde vondter og hjerteproblemer og var fryktelig sliten. Med mengder av antibiotika gikk det bra! Verdt forsøket! 😊
natheless.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Ja, det kan være verdt forsøket. Får nevne det til legen neste gang. Mener de kanskje har sjekket det like etter at jeg hadde fått når jeg tenker meg om.
nouw.com/hverdagenformeg
frodith,
Driver dere og bytter plattform også? 😲 Jeg er også en 80-åring. Både før og etter trening for tida...eller...jeg trener jo ikke...men BØR.. Skal begynne...snart..
frodith.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Det er Nouw som bytter plattform, jeg gjør enn så lenge ikke noe bytte. Orker ikke før jeg eventuelt må. 😉 Ja, du får begynne snart 😀...eller ikke 😘
nouw.com/hverdagenformeg
Margrethe,
Håper de kan finne ut av hva det er med deg <3 slitsomt å ha det sånn! Et kurs for pårørende er aldri dumt - det er mye en lurer på! Mange gode klemmer <3
utifriluft.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Takk for det. Ja, det er litt slitsomt, men får håpe på bedring både på det ene og andre snart. 😉
Var veldig greit førstek kvelden på pårørendeskolen. God søndagskveld! 🙂
nouw.com/hverdagenformeg
annebe,
Har så vidt sett det programmet..men ikke ofte ! Ikke noe ok å være i dårlig form..er jo slik med meg også.. Vanlig sliten må en regne med ..men man kjenner jo at ting ikke er innafor "normalen"... Viktig å kunne litt om ting ens nærmeste sliter med også..så sikkert lurt med et kurs... Gode ønsker med formen din.. Klem <3
annebe.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,
Takk for det Anne. Er ikke godt når kroppen ikke spiller på lag nei. Men vi får gjøre det beste ut av dagene så godt vi klarer. Ønsker deg en god mandagskveld! 🙂❤
nouw.com/hverdagenformeg