Godt nytt år!

Litt sent, men godt nytt år ønsker jeg deg!🙂


Vi har hatt en rolig nyttårshelg, og start på året. Det har blitt mye å følge med på tragedien i Gjerdrum. Det er så vondt å tenke på de som har mistet livet, og alle pårørende. Går virkelig ikke å sette seg inn i hvordan det må føles. Vet bare at det må være helt ufattelig tunge dager for dem det gjelder.

Jeg tenkte i romjula, at det er godt med en jul uten at det skjer noe tragedier, eller vonde ting, men det skulle jeg visst ikke tenkt. Kjente det gikk kaldt nedover ryggen da jeg leste om skredet på morgenen.

Nå har vi en del kvikkleire her i Trondheim også, og vi vet at vi har det rundt oss her. Heldigvis er ikke det verste stedet Flatåsen, men vi har rødt nivå på begge sider av oss. Godt vi snart skal flytte ut til Huset ved sjøen. I hvertfall er det planen når Olav går av med AFP.

Gjenstår å se.....🙂

Vi har gått litt turer i jula, og på nyåret. Men jammen meg ble det kaldt. I går var det 12 minusgrader, så jeg holdt meg innendørs. Olav begynte på jobb igjen.

I dag har jeg gått en tur, for nå er det bare 5,6 minusgrader, og da er det bedre.

Ettersom Trondheim er ganske rødt pga korona for tiden, så holder jeg meg mest for meg selv. I dag måtte jeg på apoteket en tur, så da gikk turen om Kolstad kirke. Ble en tur på nesten 3,5 km. Men formen var ikke på topp i dag, så det gikk sakte, men godt. 😀

Jula pakket jeg ned i går, og det tok litt tid til tross for at jeg kun hadde esken med adventspynt oppe. Og ikke alt i den engang. Jeg har virkelig blitt en treging, men bare jeg får ting gjort så er jeg fornøyd.

Får ikke hjelpe at jeg må legge meg litt på sofaen etterpå. Er jo så heldig at jeg kan gjøre det. 😍

Vel, 2021 er i full gang, og jeg skal fortsette å ferdigstille albumet vårt for 2020. Bare et par mnd igjen, så kan jeg sende det inn. Godt å være nesten ajour.

Håper du har en fin dag, og jeg sender en god klem på starten av året. Heldigvis kan vi klemme digitalt😘🥰❤


Håndarbeidsbygda har også fjernet julepynten, og skal få stå litt her til jeg får stivet om taket på strikka huset. Det har blitt litt slapt 😁

1. januar startet flott

2. januar måtte Olav en tur på butikk, og da passet vi på å handle inn de få matvarene vi trengte. Skal prøve å handle minimum en dag i uka for å ikke utsette oss for unødvendig smittetrykk.

Munnbindpåbud er det, så vi går ikke ut uten munnbind tilgjengelig nå. Og det var fint på morgenen på vei til bilen.

Fint måneskinn på kveldstid denne uka

I dag fikk jeg nyte flott soloppgang da jeg gikk turen om Kolstad kirke og til apoteket på Saupstad

Her er vi på nyttårsaften 😀

#gjerdrum #skred #nyttår #vinter #kulde #gåtur #jul #julen2020 #handel #2021

HeidiElise

Liker

Kommentarer