Dagene går

Det skal være sikkert at de gjør. Og de går fort. 🙂


Skulle jo tro at jeg som "bare" går hjemme ville synes at dagene blir lange, men tvert i mot. De raser avgårde.

Denne uka har jeg fått gjort litt av hvert i huset, og til og med trent et par dager. Startet mandag med at jeg kjente at nå, ja i dag kan jeg begynne å trene litt igjen. Må se om kroppen kan bli mindre stiv og vond, og at armene kan bli bedre. Venstre armen er skikkelig vond for tida, så det er nok en god betennelse der. Men jeg skal jo bli bedre hvis jeg er flink til å trene, så det må bare til.

Gikk greit å trene, og etterpå prioriterte jeg å sortere bilder og lage album. Jeg må bare komme ajour med det nå. Får late som jeg sitter på jobb, for ellers så tenker jeg at jeg sitter for mye rolig. Men det gjør man jo med kontorjobb også. Jeg satt jo mer rolig under arbeidstreninga enkelte dager i fjor.

Tirsdagen gikk jeg lang tur på nesten 7 km for det var fint vær, og det var godt å gå. Så jeg gikk om Granåsen for det er en fin tur. Etterpå satte jeg brøddeig, strøk klær og fortsatte med bildene.

Onsdag trena jeg igjen før jeg gjorde rent og skiftet sengetøy. Støvsugde resten av leiligheten også, og vasket teppet der jeg sølte kaffe kvelden før.

Ja, tror du ikke jeg veltet en hel kaffekopp utover salongbordet hvor jeg hadde mange ting liggende. Dagbøker, pyntegjengstander m.m. Så jeg fikk vasket bort resten og deretter gikk jeg og handla litt jeg trengte. Når jeg kom inn døra ringte ei god venninne, vi har holdt kontakten i alle våre voksne år, og det er så koselig å ha noen som ringer. Vi snakkes ikke så ofte, men lenge når vi først ringer hverandre. Det gjorde veldig godt i går, for jeg blir ikke akkurat nedringt 😀 Det hadde jeg ikke orket heller da... 😉

Enkelte netter sover jeg ikke så godt, men i natt ble det mange timer med god søvn, og jeg sov visst tungt, for drømmen jeg våknet av var tung og ikke god. Og enda sovnet jeg litt til...tror jeg kunne sovet meg gjennom dagen i dag, men det går jo ikke.

Våknet med vondt i hodet, sikkert pga for mange timer med søvn, og litt frossen. Er bare 6 grader, så det er ikke så rart. Derfor bestemte jeg meg for å ikke stresse fra morgenen av, kjenner at kroppen ikke har lyst til det i dag. Så da kokte jeg meg kakao, kledde meg godt med ulllsokker og tykk jakke, og satte meg til med pc'n.

Hadde håpet å få tlf fra min Navkontakt denne uka, for hun skrev det forrige uke, men uka er jo ikke over enda da. Er tid for å gå videre, så jeg håper det ikke drøyer for lenge. Blir sliten i hodet av å tenke på det også. Hodet er ikke helt på nett liksom..


Og når hodet ikke er på nett, da er det godt å ha en reserve når mannen er på jobb 😉Det blir jo litt naturbilder når jeg går turer, så her kommer noen av dem til slutt.


Ønsker deg en fin torsdag! 🙂

#natur #naturbilder #foto #bilde #trondheim #trøndelag #fosen #hverdagen #blogg #nouwblogger #sliten #høst #høstfarger #husarbeid #nav

HeidiElise

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Vackra bilder vi har fortfarande grönt i Skåne

nouw.com/ingajohansson
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk. Det er en del grønt her enda også, men begynner å bli mer og mer høstfarger. 😊

nouw.com/hverdagenformeg
Happy,

Ser det ut som dagene dine er fylt meg gjøremål og det er jo bra. Ikke noe kjedelig dager. Fine bilder også. Ha en fin torsdag:)

happy.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk. Ikle noen kjedelige dager her nei. 🙂

nouw.com/hverdagenformeg
fruensvilje
,

så vakre høstfarger som har kommet,ja noen dager er det fullt opp og andre litt roligere,jeg synes også att dagene går fort selv om att jeg er hjemme :=) godt å sove lenge en gang iblandt,men ikke hele dagen nei,der går grensen hi hi

hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Ja, der går grensen 😊 Det er flotte farger ute nå, bildene yter dem ikke helt rettferdighet. Godt å gå hjemme og pusle med vårt 😉

nouw.com/hverdagenformeg
Helene ,
Nei å være "bare hjemme", kan jammen ta være en fulldagsjobb av og til..og jeg syns du har vært kjempedyktig 👏 Får bare håpe du hører fra NAVkontakten snart, da.. Flotte bilder 😍
zoeticworld.blogg.no
hverdagenformeg
hverdagenformeg,

Tusen takk. Ja, det håper jeg også 😉

nouw.com/hverdagenformeg