Header

Just nu befinner jag mig ute i det härliga vädret med min syster som sällskap! Under tiden som vi väntar på läkartid passar vi på att få i oss något. Idag är vi både nyttiga & onyttiga.

Likes

Comments

Jag kan inte säga mer än att det har varit världens bästa väder idag!

Likes

Comments

Apoteket har fått in en ny väldoftande krämig ansiktstvätt för renare & fräschare hud. Denna produkten rengör på djupet & tar bort smuts, talg & orenheter. Utmärkt för att förebygga finnar & porrmaskar. Dessutom får inte produkten huden att torka ut vilket är bra! 👌 De flesta face wash får huden att torka ut efter en omgång. Fördelen med den här ansiktstvätten är att jag inte behöver applicera någon ansiktskräm efter användningen. 

Jag använder "Pink Grapefruit Cream Wash" två gånger om dagen. En på morgonen & en på kvällen innan man går & lägger sig. Jag köpte den i måndags & har nu förbrukat den i 5 dagar. Hittills har jag gillat den & kommer förmodligen använda den i fortsättningen. 😊

Likes

Comments

Nu tänker jag & mina härliga vänner fixa tacos mat! Är så vrålhungrig att jag skulle kunna äta 10 tacorullar.. jag vet, jag överdrev. Har inte fått i mig någonting sen jag kom hem från skolan. Hursomhelst.. dags att laga maten innan min mage dör av hunger. ❤

Likes

Comments

Idag har jag & systern hämtat ut ett paket i Gallerian & vi passade på att handla lite gott också.. Det är okej att tjocka sig på en måndag! Eftersom det är sommar om drygt 2 månader ville jag ansöka om ett sommarjobb. Jag menar vad är sommar utan att spendera sina pengar? Det blev inte bara ett sommarjobb utan två. Det ska bli kul!

I paketet log ett par snygga solglasögon & jag blev totalt förälskad i den blåa nyansen.
Brillorna blev ju extra snygga med guldiga bågar! Can't wait to try them out.. sun where r u?

Just nu är vi hemma & klunkar i oss världens godaste dryck Aloe Vera. 💙

Likes

Comments

Startar min morgondag med pannkaks våfflor & banan-jordgubbs smoothie.

Likes

Comments