Header

Interiør

Hei alle sammen!

Inneholder sponset opphold

Gjør ett kjempe comeback på bloggen med ett innlegg jeg har gledet meg til å dele med dere :-) På fredagen startet S & jeg påskeferien på et hotell jeg har ønsket å besøke lenge, nemlig VESTLIA RESORT på Geilo! Ikke nødvendigvis fordi det ligger i nærheten av en skibakke, men på grunn av interiøret :-) Vestlia resort har en interiørstil som traff meg rett i hjertet! Med sine beisa vegger, røffe møbler og lune stemning gir dette hotellet meg den ultimate hyttefølelsen med en gang :-)

Når vi kom inn inngangen la de på en måte lista der, og jeg følte meg hjemme med en gang :-) se på dette her, som møtte oss!

Røffe lamper og konsollbord med noen majestetiske stoler på hver side.

Etter dette flotte inngangspartiet kommer man til selve resepsjonen. Her er det grove bjelker i taket og veggene er beiset i mørkt. En plass som fanget oppmerksomheten min med en gang vi kom inn, var denne sittegruppen ved peisen - jeg må si, at jeg har fått sansen for ruter på møbler etter jeg har vært her! Disse tøffe stolene satt sammen med den majestetiske peisen og hvis du ser nøye etter- har de dandert putene med karatekakk i toppen!!!

Peisen gir den lune og gode stemningen man får når man kommer opp på hytta :-)

Vi fikk en fin suite, der vi skulle tilbringe helgen. Jeg hadde jo kikket på nettet og visste litt åssen stilen var på hotellet, men å se det i virkeligheten og få kjenne på den atmosfæren det gav, var helt innafor! :-D

Vi var så spente når vi lukket opp døra til suiten, og det stod absolutt til forventningene!

Suiten inneholdt ett stilrent kjøkken, stue med sofa, soverom og bad. Cottagestilen har de ført i helhet gjennom hele hotellet, noe som gjør det så rolig å behagelig å være der :-) jeg hadde hvilepuls hele helgen!!!

Se det flotte rommet vårt!

Soverommet var jo omtrent som vårt eget! :-) og veit dere hva jeg så!!! Lampene var fra Artwood!!! :-D

Stua hadde stilige elementer som skibilder på veggene. S og jeg var ikke helt sikre, men vi tror det var Stein Eriksen som var avbildet?? :-)

Etter vi kom på fredag, gikk vi litt rundt å kikket og orienterte oss.

klokken åtte var det dags for middag, og maten dere, den sier alt om ett hotell - og jeg må bare si, at all den forskjellige maten på det buffetbordet får til og med kongens bord til å blekne! Det var alt fra reker til fløtegratinerte, og noe for enhver smak!!! :-) Tommel virkelig opp for det!

Frokosten like så! Helgen var bare magisk! Vi storkosa oss fra vi svingte opp på fredag, til vi pakket bagen på søndag!

På lørdagskvelden fikk vi servert en tre retters, med ett variert utvalg av råvarer. Forrett var karamelisert jordskokksuppe, hovedrett var lam og til dessert var en haug med gode smaker av sjokolade, mango, passjonsfrukt og kokos! Mmmhmmm!!!

Kan ikke si annet enn, tusen takk for deilig mat! ❤️

Dette blir ett skikkelig skryteinnlegg, men veit dere hva? Vestlia resort fortjener hvert godord de får!

Vi gikk å kikket litt på kveldene og bare beundret interiøret og atmosfæren den gav. Jeg følte meg helt nyforelsket igjen :-D

Vi fikk ikke tid til å besøke spaavdelingen, men fikk da knipset noen bilder der på kvelden, når roen hadde lagt seg og avdelingen var preppet for en ny dag :-)

Når vi gikk i gangene så jeg en detalj som fanget min oppmerksomhet rimelig kjapt! ISLANDSHESTER! I hver etasje så hang det store flotte svart/hvitt bilder av islandshester!

Så vi gikk på jakt i hver oppgang å fant nye bilder for hver etasje :-) Det gikk rett hjem i en hesteentusiast sitt hjerte ❤️

På lørdag før middagen var vi i kjelleren hvor de hadde egen bowlingbane(!!). Der rakk vi 4 runder før middagen! Så kult påfunn å ha det på hotellet! Vi så det var ett populært sted da det som regel alltid var full fart der uansett når vi gikk forbi :-) åpningtiden var fra 1500-2200. Så det passet for familier på dagen og voksenlivet på kveldstid :-)

Vi ser tilbake på denne helgen som en flott tur med masse nye impulser! En ting er sikkert, jeg har virkelig fått øya opp for rutete stoff på møblene! :-D

Vi kommer garantert til å reise tilbake til Vestlia resort! For her trivdes vi! Oppå fjellet, i en behagelig hytteatmosfære med utrolig hyggelige ansatte! :-)

Takk for denne gang, jeg håper vi sees igjen! :-)

-Mari

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Interiør

Hjemmet vårt har de gode jordtonene som går i pakt med naturen 🐑 brunt, svart & sand 🖤 rotting, kvist, skinnfeller & grovt treverk 🖤 min store passion! Er mer og mer bevisst på hvordan cottagestilen skal være - og #husetpaanordseth er min lekearena for utprøving av ulikt interiør 🖤

Likes

Comments

Interiør

Det er ingen annen stil for meg enn cottage blandet med det rustikke 🐑 Det er så lunt og koselig, samtidig som stilen blir tøff og mystisk! Mørke vegger og mørkt interiør - jeg har fått mer og mer sansen for det :-)

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Hei dere!

Her kommer innlegget jeg snakket om igår! Jeg har fått det ærefulle oppdrag å selge disse lekre skinnfellene fra Gammelnorsk spælsau 🐑 De er fra en fjellgård i Sunnmørsalpene i ekte, god kvalitet! Skinnet kan du bruke både på hytta og hjemme! Jeg elsker saueskinnsfeller og får virkelig ikke nok av de!

De gir den lune stemninga her hjemme og såå gode å ta en liten høneblund på om eftan :-) jeg har de liggende på sengekanten, i sofaen, spisestuesofaen eller over en stol. Det gir ett kult inntrykk og sklir rett inn i cottagestilen ♥️ Det å få tak i noen med så god kvalitet er sjeldent, så jeg er superglad for å gi dere sjansen også ♥️ Jeg har disse tre skinnene igjen ♥️ førstemann til mølla!
Svart
Gråspraglete
Hvitt

Nå har du sjansen til å gjøre ett kupp! :-)

Send meg en mail på; husetpaanordseth@hotmail.com for interesse ♥️

Likes

Comments

Interiør

Hei!

Idag har vært en ganske så morsom dag, da jeg hadde den ære å drive snapkontoen "instahomes" ! ♥️ For en hel dag! Det har både blitt bilder og videoer + litt tipsing der. Så om du vil se litt fra #husetpaanordseth kan du legge til snappen :-)

Litt stæsjing i stua ble det også :-) Men i morgen, kommer ett supertilbud til dere følgerne mine ♥️ jeg gleder meg til å vise dere, for det er noe jeg setter høyt i interiøret her hjemme :-)

En god natt ønskes dere alle!

- Mari

Likes

Comments

Interiør

God lørdagskveld!

I den senere tid, har jeg fått øynene opp for mørkere farger og velour. Alt fra mørk grå til svart! Idag, fant jeg noen rålekre spisestuestoler som besto alle kriterier for å flytte hit ♥️ Det er da guds lykke at jeg har investert i ny bil- for hadde jo ikke hatt sjans på å få tre stoler baki den forrige! :-D hah!

Spisestua blei ny med disse tre lekre velour stolene i mørk grå! Ingen tvil om at den fargen skal få pryde mer her i huset etterhvert :-)

God lørdagskveld ♥️

- Mari

Likes

Comments

Interiør

Oh yes...etter juleinteriøret blei ryddet bort, måtte vinterinteriøret frem :-) Det er vintersesongen som gir den ekte cottagefølelsen i heimen ♥️

Enough said!

Kurv, skinn, rotting & dyremotiv ♥️

- Mari

Likes

Comments

Interiør

God kveld alle som er innom denne bloggen ♥️

De siste innleggene har ikke inneholdt så mye tekst- og grunnen til det er fordi jeg rett og slett ikke helt vet hva jeg skal skrive. Jeg har ikke så mye på hjertet om dagen, hverdagen bærer preg av ett stort savn etter Chago....En krevende prosess å være i, som tar mye tid. Det er lite å få gjort med det, annet enn å ta tiden til hjelp og se fremover..Men hver eneste celle i kroppen savner han. En stor trygghet i hverdagen som har vært ved min side i 15 år er borte, og det er noe jeg ikke helt skjønner enda.

Derfor er ikke bloggen veldig utfyllende med masse ord og fjas om dagen..kommer sterkere tilbake tenker jeg! -♥️♥️

Likes

Comments

Interiør

God kveld alle sammen!

Siden S & jeg nå er forlovet - er det ingen hemmelighet at jeg har begynt å kikke på bryllupsinspirasjon! Jeg har begynt å se for meg hvordan jeg ønsker å ha det og stilen for bryllupet! Det blir en dag som gjenspeiler oss ♥️

Pinterest er en herlig inspirasjonskilde, og jeg har laget en pin på mye lekkert! Har lyst til å dele noen av bildene med dere i dette innlegget ♥️

Likes

Comments