Jag har under många år varit olyckligt kär i en kille. Han har varit det i mig med. Ingen av oss vågade ta det steget för konsekvenserna skulle varit fruktansvärda. Ända sen jag va 7 år gammal har jag tyckt något speciellt om honom, och under dessa senaste åren har känslorna växt.
Inget speciellt hända och det ända vi gjorda var att ignorera varandra. Jag blev krossad för varje gång han inte hälsade, varje gång han kollade bort när han såg mig och varje gång han inte gillade mina bilder på instagram. Blev trött och började lyssna på min favorit artist, JCOLE!

Han fick mig att inse att jag är perfekt som jag är och att ingen kille ska någonsin trycka ner mig. Om killen från byn inte diggar mig så diggar killen från stan dig. Och om man inte säger något så finns det bättre killar där ute som kommer att behandla dig tusen gånger så bättre.

Det tog min tid att förstå det. Efter 2 månader så försvann känslorna. Jag diggar hon som fan men är inte kär i honom. Träffade på en massa goa människor som tog väl hand om mig och insåg då att det inte bara är han som är perfekt.

Det kommer bli svårt för mig att hinna. En annan kille då han jag älskat i flera år var perfekt för mig. Men detta var en positiv sak som hände mitt liv och jag är tacksam att JCOLE finns där när det behövs.

Är även lite arg på mig själv att jag bestämde mig för att kasta bort personer i mitt liv för honom. Gav inte folk en chans få jag sa att jag hade en kille vilket jag inte hade. Men som jag är så är jag lojal. Och är jag kär i dig så är jag inte singel längre.

Dagens läxa: det finns mycket bra människor där ute så om det inte är något officiellt mellan dg och den du älskar, blocka inte andra från ditt liv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fruktansvärt dag idag. Började dagen med individuell val. Vi fick rast i 10 min men klarade inte vara kvar i lektionen så stack hem för att sova. Sov i 2 timmar och åkte tillbaks till skolan. Nåväl när jag kom fram så gick det ganska snabbt. Kunde inte sluta höra folk prata om fester då de ryktas om allt möjligt. Det är en utav anledningarna till att jag inte fester. Pågrund av ryktena. Hellre att jag stanna hemma med min Netflix.
Efter att jag hade slutat för dagen så åkte jag hem för att ta ännu en tupplur innan jobbet. Bestämde mig först för att inte jobba då min mage spände sönder sig själv och jag fick ont varje gång jag ställde/satte mig. Ringde min kollega för att hon skulle sägs till chefen men nåväl när jag pratade klart med henne så mådde jag bättre. Eller det var vad jag trodde. Så jag ringde min kollega och sa att jag skulle komma. Hann precis med sista bussen och ÖVERRASKNING! Trafik olycka. Väntade i bussen i 20 min för att den skulle röra på mig och 10 för att den skulle komma ut från min ort. Typiskt mig. Smsade då min chef och berättade. Samtidigt som bussen var fast i olyckan så fick jag helt plötsligt ont i magen. Visste ej vad jag skulle göra. Hade brist på syre så jag tog av mig jackan. Behövde lägga mig ner så jag små sprang längst bak till bussen. Klarade bokstavligen inte av smärtan. Kan det vara magkatarr. Isf skriv ner det undanför så att jag vet om det.
Men efter att jag slutade jobbet så hade de helt plötsligt snöat. Nice va. Och när jag kom hem kom jag hem till mammas kycklingspasta med oregano och sås. Hur gått som helst. Nu har jag dock fortfarande ont i magen men hoppas på att det försvinner tills imon. Inte nog med det glömde att berättad som att påväg hem från jobbet så var den 10 polispatruller och 2 ambulanser mitt i orten då det sägs ha varit en skottlossning där jag bor. Klart man blir skraj men det händer minst 1 gång varje år i min ort så det är bara att vänja sig. Är bara rädd över att förlora någon jag älskar och betyder något för mig.

Likes

Comments

Okey.....
Min fucking tur dag idag. Driver ej. Började söndagen med att jobba från 11-15. Strandad. Men idag fick jag för mig att vara lite glam genom att sminka till mig för att jag hade inget att gör. Så fixade mig en good look och det första mina kollegor säger till mig är hur jävla FLAWLESS jag ser ut. Asså blir så sjukt glad. Sen när vi slutar så sa en koll kollega till mig är det där smink. Då svarade jag ja och han BA hur fan lyckas du. Det ser så neutralt ut. Fucking legend är du. Klart att ens dag blir mycket bättre när man få höra det.

Men aja efter jobbet skulle jag och en vän köpa ett par hörlurar då mina slutade fungerar. Letade även efter ett par skor men hittade ingen. Ville köpa ett par Johnny bulls men de svar hur breda som helst och jag gillar ej breda skor. Men sen hoppade vi på bussen hem. Bussen var hur fullt som helst men vi lyckades få en plats längst fram vid 4 / 4 platserna ( 4 platser till höger och 4 till vänster). Inte tillsammans dock men nära varandra. Efter ett tag började bussen bli lite tomt samtidigt som folk kom in. Och när det blev fullt där bak så kom min Crush in i bussen med hans 3 vänner. Såg den först då de aldrig fick tillgång till plats. Sen så gick 2 personer bort från där jag satt och 3 personer gick bort från de andra 4 platsen. Så min Crush's 3 vänner satte sig där och min Crush såg lite förvirrad ut och visste ej vad han skulle sitta. Då insåg jag att han skulle sätta sig bredvid mig. Han satte sig bredvid mig då vi hade våra armar mot varandra och jag bara älskade stunden. Min kompis kusin var med i bussen så han snackade med min vän. Sen när min vän gick ut så satte min Crush mittemot mig medans hans vänner satte sig kvar på deras plats. Visste ej vad jag skulle göra då jag redan va nervös och det var bra att vi inte pratade. För skulle vi prata så skumme jag bara sagt nåt helt annat. Efter ett gäng hållplats så gick min Crush och hans gäng längst bak i bussen göra att sätta sig där uppe då de redan satt trångt. Jag trodde då att de redan hade hoppat av men det hade de ej. Så när jag skulle hoppa av bussen vid mitt hem så gick de också av för att de skulle möta upp min bror. Visste ej hur jag skulle reagera men fick iallafall ut ett hej.

Älskar livet just nu. Det här med att man träffar sin Crush när man ser hur FLAWLESS ut som helst är hur jävla perfekt som helst. Och det som är komiskt med vår "relation" är att vi både älskar varandra men han vet ej om. Så det är helt fucked up. Min bror vet om att han älskar mig. Jag råkade läsa det. Men ingen vet att jag älskar honom. Vem ska ta första steget? Vågar nån ta första steget? Det bästa med situationen är att mitt horoskop talar sanningen varje gång. Så mitt tips till er följ er horoskop. Mitt horoskop att backat mig varje dag. Och mina beslut har blivit gjorda pga mitt horoskop.

Likes

Comments

Man som har trott att vissa vänner skulle varit kvar hos en vid vårt och torrt. Allt kan hända inom en sekunden och det är helt sjukt att personer man gjort så mycket för sviker en så fort de har chansen. Inte nog med det utan att de ska även sprida rykten om en så att man framstår som en dålig människa. Varför slösade jag min tid på er? HORUNGAR! Känner mig så sjukt lättlurad. Att blocka dem från mitt liv var mitt livs bästa beslut i veckan.

Mitt kärleksliv är så sjukt komplicerat. Jag vet att vi båda känner något för varandra. Men vet ej om han vet. Jag visar oklara signaler som gör att han tvekar. Vill ej att han ska tveka för att han har varit min Crush sen dag 1. Det bara är något med honom som är så speciellt. Han får mig att vilja bevisa för andra att jag är mer än vad jag är. Och det med att jag enbart läser 1 kurs med honom får mig att vilja strypa mig själv då jag träffar honom väldigt sällan. Vill att det ska vara jag och han för alltid. Kommer alltid att backa honom oavsett vad. #bae A

Mycket som sker men min tankeställning är väldigt enkelt; fuck fake friend and keep loving your Crush.
HAHAHAH orkar ej med mig själv. Men aja var påväg hem vid halv 11 och Ångrar mig lite då jag börjar 8 imorgon. Men påväg hem så snöade det ute. Och för er som vet så finns det inget jag älskar mer än snö.

Pöss pöss, så ses vi en vacker dag 😘

Likes

Comments

Allt är som värst just nu. Oktober månaden är månaden då mina depressioner startas igång och tar ej slut förens vid februari. Hatar livet just nu. Folk i ens omgivning tror att ens liv är perfekt för att man ej visar sin svaghet. Sanningen är att bag gråter varje kväll och morgon och önskar att skolgången vore slut. Asså orkar bokstavligen en. Det är inte ok att trycka ner en person bara för att hens liv verkar vara på topp. Mitt liv är verkligen inte på topp. Hör folk klaga om deras hela tiden till mig och ja vet ej hur jag ska svara. För jag lever i samma problem. Men skillnaden är att jag håller det för mig själv. Ni kanske undrar varför ? Jo anledningen är för att jag HATAR att sprida negativ vibes och jag hoppas att folk och har det att hata på. Trots att livet ej verkar vara på topp. Mitt liv känns helt meningslöst. Min närvaro ligger på 47% och mitt CSN kommer blir indraget. Vad ska jag göra. Är det värt att leva livet ?
Känner mer fuck My life

Likes

Comments

Längesen jag skrev som sist. Hade tänkt att påbörja skrivandet nu när jag ändå har mycket i mitt liv. Kan börja med att säga att det känns sjukt skönt att jag äntligen har bytt skola. Ingen mer privatskola utan nu går jag i en kommunal skola. Och låt mig säga en sak. Mitt bästa beslut i år!!!  Allt känns mer fritt nu. Inga som sänker ner blicken på dig. När jag gick i friskola förs året kända jag depression vid detta laget. Nu känner jag i gen depression utan känner mig mer stressad. Men jag vet att jag klarar det mycket bättre i PR. Behöver bara planera mitt arbete. Nu ska jag dock lägga mig för har jobb imorgon men jag lovar att mer bloggande kommer att ske från mig nu de närmaste månaderna. 

PEACE✌🏽 

Likes

Comments

Ååhh har absolut inte bloggat på 2-3 dagar nu och anledningen till det är att jag är i Spanien. TURN UP. Ne men jag har ju inte internet överallt vilket leder till att jag bara kan uppdatera nör jag har tillgång till Wi-FI. Så dessa 2 veckor framåt får ni vara medvetna om att det blir som det blir. Heheh puss 😘😘

Likes

Comments

Om jag klarar matten i nationella så har alla olika slags mirakel inträffat just mig. Kände mig mer fundersam än en frågetecken på del prov B. Som the var kändes del prov C så mycket enklare. Men fortfarande svårt. Och ville bokstavligen sjunkits mig själv på delprov D.
Har fan problem med att lösa mina egna problem och så krävs det att jag ska klara problemlösningar för att bli godkänd på matten. Det är bara att ta det som det kommer. NO hard feelings ! 🌟

Likes

Comments

Trots att min morgon inte blev som planerad så stoppar det mig ej för att äta nyttig frukost. Frukost för mig är ett måste och får bland annat höra hur jag ens kan äta frukost. För att det är tydligen jätte äckligt.
Låt mig säga så här; din frukost är god beroende på hur du själv gör den.
Gör den lite färgglad så att du mår bättre. Eller nåt annat sånt.

Om ni ej kan se vad jag äter för frukost så är det knäckebröd med keso och jordgubbar. Hur gott som helst. 😍😍

Likes

Comments