Header
Idag provade jag något nytt till frukost! Protein pannkakor. Mannen och jag köpte hem en burk igår när vi och storhandla och idag invigdes dem! Jag har ju ätit bananpannkakorna innan som jag älskar, men dom här var inte alls dumma! De var jätte lätta att göra, två skopor pulver och 1,5 dl vatten. Det blev inga klumpar eller något utan smeten var len och fin. Som man kan förstå så smakar de ju inte riktigt som vanliga pannkakor men smaken var riktigt god och smakade lite av vanilj och smör tycker jag! Dessa ska helt klart göras igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Fredag kväll!

Jag och älskling ska spendera den tillsammans med en massa mys, gott och mumsa på och film! Första filmen blir frost (som jag är extremt pepp på att se) sen efter det får vi se vad de blir!

Som alla andra frost nördar, tycker jag att det hade varit awesome om det kommit ut en film som handlar om jack frost och Elsa! dom hade varit perfekt för varandra! Vi får hålla tummar och tår att disney och pixar går ihop och någon film om dem!

Likes

Comments


Nu har jag äntligen sprejat om min ram som jag köpte för något vecka sen, det blev även att jag sprejade ljusstakarna för kände att jag gillade inte riktigt att de såg slitna ut. Så istället blev både ramen och stakarna i vitt och måste säga att de blev riktigt bra och står nu fint i mitt fönster! Nu saknas bara två svarta blockljus.

Likes

CommentsDagens brunch// frukt, ägg och macka

Likes

CommentsFör någon vecka sen beställde jag hem två par nya skor från Have2Haves stora rea. Det blev ett par loafers med nitar och ett par boots. Bootsen har jag ett par liknande fast utan mönster, och de börjar bli så slitna så kände att det var dags för ett par nya! Loafersna kommer vara jätte snygga till våren, lätta att slänga på sig och passar både till klänning som till byxor!

Likes

Comments


Tillbringat kvällen igår och hela dagen idag hemma i migrän. Kände att det var påväg när jag var på jobbet med det var så få timmar kvar så ville inte åka hem, istället låg jag hela eftermiddagen igår och hela dagen idag. Så det är inte fören nu jag börjar känna mig lite mer som en människa. Dock känns hela mitt huvud som en jädra luftballong haha. 

Jag kan även säga att jag är väldigt vacker när jag har migrän. Ser ut som,..hmm.. En guldfisk som har supit i en vecka. Det är väl en ganska bra beskrivning. Röda och svullna ögon är nya inne grejen, och tur att jag är så jädra hardcore som kan work it!

Likes

CommentsTvå böcker som jag starkt känner för att klicka hem! Jag gillar hela tvisten mellan en bra klassiker och att man mixar ihop det hela med en massa zombies. Sen kan jag förstå att vissa tycker att man kanske förstör en redan bra bok med sånt "trams", but what the hell, it's amusings me. Så det blir nog att ha dessa i min ägo inom en snar framtid!

Likes

CommentsIts monday.
Im free from work.
Im starting the day with a good breakfast.
It cant get any better than this right Now.

#Thankgoditsfuckingmonday.

Likes

Comments
Idag fick det bli 100gram grillad kyckling med en mellanstor bakpotatis och blandade grönsaker! Slog även till på lite majskolv för att lyxa till det lite!

Likes

Comments