Valpbus och helt slut

Okej, det kan vara mer än en förkylning. Jag spyr, småspyr så där ni vet när spyan kommer upp fast inte i kaskad, har migrän och fryser som en stucken gris med ledvärk och körtlarna gör förbannat ont så jag värmer vetekudden och har i armhålorna och mellan benen. Så jävla kul att vara sjuk med en autoimmun sjukdom. Också kul att vara sjuk i nåt slags virus och autoimmun sjukdom med fucking skov UTAN bromsmedicin. Jag skall ju läggas in om en månad ungefär för att köra en superundersökningsvecka med MRT, smärtkonsulter och ultraljud och träffa andra avdelningar som Hud och andra läkare, för reumatologavdelningen har inte några kraftigare mediciner som biter på min rygg längre. Jag har provat de alla och den starkaste kemo-medicinen jag hade som KUNDE gjort skillnad blev jag allergisk mot.

Så tills dess att jag genomgått inläggningen på sjukhuset så kommer jag inte få någon bromsmedicin och det betyder att skoven härjar helt fritt och att de kan åsamka eventuella skador i min kropp. Familjemedlemmar är också sjuka i samma virus; spyr, håller på att svimma och har ont i leder och huvud med hög feber. I natt hade jag feberdrömmar och i morse mådde jag P I S S rent ut sagt. Eftersom att sambon också är sjuk kan ju inte han åka till apoteket och hämta ut mitt kortison så jag har ett skov utan något som helst som dämpar den, kortison sätter ned immunförsvaret och det är kortisonet som har gett mest effekt vad gäller mot skov och sjukdomen i stort. Jag har dock nyss tagit betapred tills vidare. Ibland får man sneaka lite och hitta substitut. Betapred innehåller nämligen kortison i sig också.

Igår var jag och chi i alla fall ute en timma och skördade mestadels selleri, vilket i retrospect jag inte skulle gjort. Jag blev väldigt dålig efter det och gick och lade mig aptidigt i feber och hetsätning av äckliga chips och dipp och vaniljbullar. Så hälften av all Selleri som jag tog in fick ligga kvar i köket för jag blev alldeles yrslig och slut. Jag somnade tidigt också fast Chi fick frispel och skulle busa med ALLT och hoppade runt i sängen mellan två trötta, sjuka föräldrar, haha. Hon skuttade och lekte ta mig fan överallt alltså, attackerade mina fötter, mitt huvud, sängen, sambons huvud, paddan och usb kabeln (som dock lyser orange och blinkar så inte så konstigt liksom), katten och alla leksaker. TIll slut fick jag stänga ned allt och låtsas sova (men somnade till ändå) för att hon skulle lugna ned sig.

Idag har jag mått dåligt och inte gjort någonting. Jag däckade för några få timmar sedan i soffan och sambon fick göra mackor och oboy till mig för allt snurrade, mina ben vek sig, jag fick feber fast var helt iskall och blodtrycket var åt helvete. Det var inte blodsockerfall dock, men något liknande fast virusaktigtgrejigt. Chisan hade superkul och klättrade på mitt huvud och skulle åt mina leverpastejsmackor och jag orkade inte. Jag mutade henne med hennes gosedjur och sen somnade hon tack gode gud för det. Jag mår lite bättre nu men allt gör ont och det är lite tungt att andas och det tjuter i mina öron konstant och mitt högra öga är knas. Så resten av dagen, kvällen, veckan så ska jag bara ligga ned och försöka bli frisk. Jippi.

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer