Vaken & bockar av på 'To Do' listor

God morgon! Jag har inte sovit en blund i natt vilket är självvalt. Förra dagen (igår)(jag somnade på morgonen) och morgonen var så jäkla jobbig. Jag hade ställt klockan med 3min mellanrum från 12-14.00. (Jag har ingen bra dygnsrytm nu pga smärtor och dålig sömn) men vaknade och somnade om flera gånger bara. Sambon var dum som frågade sömnjess om jag ville sova eller bli väckt. Så klart jag somnade om. Så fortsatte det. Mardrömmarna kom för jag fick bara mer och mer smärtor I starkare volym och sömnparalyserna löpte amok. Klockan 16.00 kunde jag äntligen, klippandes efter andan, gå upp. Även när jag gått på toa, tagit mediciner och gjort frukost och Latte Macchiato så kände jag fortfarande att en liten del sov. Alltså att jag inte var helt vaken. Jag kan inte beskriva hur jobbigt, psykiskt och fysiskt påfrestande det är att behöva uppleva. Det finns inget att göra förutom att jag får mer smärtstillande men det vägrar läkaren att göra. Så hädanefter ska jag väckas och jag är inte väckt förrän jag är uppe och går! Jag kan ta samtal i sömnen, ovanligt medan jag kan gå, framförallt om jag ska hämta oboy. Jag har långa samtal och pratar normalt men kroppen sover ändå. Skitskumt och asläskigt!

Jag har precis tagit en paus och varit ute med Chisan och gått en prommis, en liten en. Jag håller på att tvätta, torka, städa och nu sår jag grönsaker medan jag lyssnar på en ljudbok; Sagan om Isfolket. Även om det är mitt i natten så älskar jag dessa stunder. Jag har fruktansvärt ont, men medicinerna tar en del så att jag kan göra det jag vill och behöver; plocka undan, rengöra ytor, tvätta, hänga tvätt och vika textilier, lägga in i garderoberna och så grönsaker och blommor, lyssna på ljudbok och dricka te. Jag har tvättat i flera omgångar, hängt tvätten, gått på promenad, lagat middag till mig och Chisemo, plockat undan alla julsaker, räddat en geting som kom in från gudvetvar och sått en massa gottis. Innan jag somnar skall jag lägga in mer vikt I garderoberna, ta undan alla odlingssaker, vattna alla växter och vika 1-3 kassar tvätt och duscha. Är jag vaken vid 8.00 så skall jag dammsuga och skura och städa badrumsskänken också.

Tänkte sätta mig ned här någon dag och göra en massa nya Set's. Men jag har varit som dåligast Förra veckan att allt jag gör nu har måst vänta. Jag följer mina To Do listor av de mest prioriterade sakerna som jag vill/måste göra först. Jag vet inte när nästa skov kommer, detta var ett ryggskov när inte ens smärtlindring funkar med bra effekt, så jag måste hinna göra allt innan.

Imorgon, om tiden räcker till, vill jag ringa några ärenden. Bland annat till försäkringskassan och skriva mail till reuma om några saker. Efter det, eller innan det så ska jag gå igenom alla lådor vi har I hallen. Rensa och slänga en massa så att vi får mer plats. Sen ska kontoret där vi har några garderober snyggas till och möbleras om. Det längtar jag till! Jag har en plan i mitt huvud hur det kommer att se ut och det kommer bli så sjuuuuukt jävla toksnyggt! Förhoppningsvis också prata med min allra bästa vän (delad plats med kärleken i mitt liv, så klart!) i telefon ett tag. Jag mår så bra då och jag får så härlig, förnyad energi från Natta. Hon är bäst och jag älskar våra samtal, henne och att just jag blev välsignad att få henne i mitt liv.

Nu skall jag fortsätta att så grönt och ta undan, göra en kopp te och vika och hänga tvätt tills det tar slut och sen... osv. Hihi. Hoppas att ni får en underbar dag med skratt, kärlek och god hälsa. ❤😘

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,

Bästa ❤️ I Love you ❤️❤️❤️🙏🏼

nouw.com/egenodlatärdetbästa