Storshopping & en massa bilder

Ibland får man ett no-go-ryck och tappar typ ALL motivation till att blogga. Som jag skrivit förr så har jag faktiskt flera inlägg som jag inte skrivit klart som måste korrigeras innan jag publicerar de, och jag har inlägg som faktiskt är färdiga men som jag glömt att publicera men då kan det ha handlat om vad som var på tapeten just DÅ och då känns det ju lite mysko att publicera sådana inlägg nu.

Men jag har också haft jättejobbiga skov, ett extremt ångestfyllt läkarmöte (ska skriva om det senare när jag har... kraft typ) och jag har varit ganska så sjuk. Dessutom är vardagsrummet, köket och hallen fullt av kartonger med möbler i, tomma kartonger som det varit möbler i som jag byggt ihop och jag har byggt tills händerna inte velat vara med längre och fått skavsår av den där jävla skruvmejseln. Jag kan säga att hatet bubblar för den just nu. Så jag har inte varit sysslolös, det kommer nog också ta ett bra jävla tag att bygga möbler för jag köpte möbler för 978,1 kg... så nästan ett helt ton. På en gång. Vilket jag skulle göra igen för det är så mycket smidigare att ha allt på en gång fast vi har fått gjort gångar i vardagsrummet. I helgen ska vi slänga alla kartonger och elda upp de små och bära upp de kartonger vars möbler ska vara på oppanvåningen, men de är rejält tunga och vårat trapp är knas så man måste vara flera.

I lördags förra veckan åkte jag till staden med min systerdotter. Vi käkade först på pinchos (senare inlägg pga blir för långt inlägg) och sedan drog vi till gränby staden för att shoppa loss. Alltså, vi gick bananas! ASKUL! Systerdottern fick i julklapp en shoppingdag med mig där hon fick köpa vad fan hon ville och pekade på. Men hon köpte faktiskt väldigt lite så jag föreslog att vi skulle hitte på nå' som typ gå på museum, bowla, paintball, gocart och lacergame.

Men i alla fall, jag är såååå jäääävla nöööjd med det jag köpte. Jag köpte hudvårdsprodukter, smink, parfymer, inredning, kläder, väskor, accessoarer, smycken och smyckeskrin, hårgrejer, nagelsaker och en assnygg almanacka. Som sagt, gick fucking lite crazy. Men jag hittade äntligen jeans som passade, jag hittade så jäkla mycket snygga kläder! Jag hade kollat på Gina tricot's hemsida någon dag innan och kollat in vad de hade som jag ville ha, så ca 5 minuter innan alla butiker stängde så SPRANG jag med våran överfulla kundvagn in på Gina och kollade snabbt in allt och ba rusade igenom butiken, letade efter min storlek på kläderna och slängde de på kundvagnen och sprang vidare till nästa klädesrack. Det var bara jag och systerdottern där, hahaha! Alltså, shit vad roligt jag hade! Efter Gina betalade jag åt henne på glitter och sen drog vi till Burger King och köpte mat för både min och hennes familj, det tog typ 40 minuter och sen ringde jag taxi, köpte givetvis en jäkla massa blommor och blev sen till taxin men det gick bra. Jag ringde efter två bilar, en vardera för att jag var så trött och hade så ont att jag bara ville hem och det skulle bli en omväg om vi åkte i en; först till henne sen till mig.

HAHAHA, när jag kom hem väntade sambon och första han säger är "Men vafaaan! Har du köpt hela Gränby eller?" för han och taxichauffören fick hjälpa till att bära. Jag hade så jäkla skitkul! Nöjdast av det jag shoppade är nog väskorna. De är såååå fina! Jag går förbi de i hallen och stannar och stirrar. De var det första jag packade upp, självklart. Så nu står de där i hallen färdigpackade med vad jag vill ha i mina väskor (smink, hygienartiklar, spegel och sånt) så det bara är att ta nycklar, plånbok och mobil och ta nån av väskorna och dra. Jag älskar att vara förberedd och väskorna är alldeles för fina för att gömma undan. En av kassörskorna på Lindex sa "men gud vad kul att få byta ut garderoben!" och jag svarade "Det är precis det jag gör, men det dåliga är att jag inte köpt den nya garderoben än". Så jag vette tusan vart alla nya kläder ska vara.... 😂

Men det är ju i-landsproblem, som jag också sa till de. Men visst är allt så himla snyggt? Det känns så himla skönt att byta ut kläder, ha basplagg, jeans, byxor, tröjor och koftor. Alltså KOFTORNA! Köpte de på Gina och tog 2 styckna, en ljusgrå och en mörkgrå. Sen de typ avlånga tröjorna (militärfärg, zebra + leomönster) går nedanför rumpan så man kan ha de som klänningar är SÅ JÄVLA SKÖNA! Jag tog på den militärgröna och sov i den faktiskt. Perfekt! Nu ska jag göra te och titta på "The real" och mysa med valpen. Ha en underbar dag, hörrni! 😘❤

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Wow så mycket fint 😍❤️
nouw.com/egenodlatärdetbästa
joywesterberg
joywesterberg,
Men så mycket finta grejer! 😍💕
nouw.com/joywesterberg