Städdag & Höstväder!

Hellu! Vilken himlarns underbart höstväder vi har alltså! Ååh, jag älskar verkligen hösten. Det är då jag kommer till liv. Då får jag mer inspiration och motivation som exempelvis bloggandet och jag vill märkligt nog alltid möblera om någonting och dekorera hemmet i höstfärger. Jag vill ta långa promenader och plocka höstbuketter, klä mig i kappa och overknee-stövletter med tjocka, vita strukturgjorda strumpbyxor under och en mysig klänning och diadem eller rosett i håret och guld accessoarer.

Det är verkligen på hösten som jag får och har mer energi. Hösten är min favoritårstid, med alla färger som skapas, man måste gå i sockor, tända eld i kaminen, dricka varm oboy med vispgrädde, hålla hand med sin livspartner och gå på kullerstensgator under färgglada ekar, tända doftljus och läsa böcker, koka sylt och baka pajer och bullar, ta fram alla höst och vinterkläder och lägga in snyggt i garderoben och en massa mer. För att inte snacka om odlingen!

SKÖRDA ens grönsaker som man tagit hand om sedan januari liksom. I år blev det inte så mycket, fastän jag planerade för det för att livet kom emellan, det kom upp nåt i mitt liv som gjorde att jag fick åsidosätta odling och sådder och dessutom kunde jag heller inte keep up för att jag inte har tillräckligt med smärthantering för mina smärtor i kroppen. Vilket är sjukt irriterande, frustrerande och ja, jag är tokförbannad och sårad och tokledsen för läkarna KAN om de VILL ändra så att jag kan få leva ett åtminstone dugligt liv, med de vill helt enkelt inte. Så, ja.... jag är jätteledsen för att det inte blev mycket odling i år. Inte heller har vi satt upp odlingstunneln som vi skulle gjort i våras heller, och allt det här gör mig mer ledsen än vad folk omkring mig tror. Att odla är min hobby, en kärlek och ett behövande - jag BEHÖVER odla och allt som hör till för att MÅ BRA och i år blev det nästan ingenting. Aja, nästa år då JÄVLAR! haha...

Nu ska jag fortsätta att städa. Vi har städdag här hemma med städ, plock och vika kläder.
Puss o kram på er alla och ta hand om er! XoXo /Jess

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer