Sharing Interior Inspo: The beautiful home of Åse-Kristin


Om kvinnan bakom kontot

Så jag har följt Åse-kristin's konto nu i lite mindre än 2 år och jag förundras fortfarande när hon lägger ut foton på instagram på hennes hem. Hon och hennes make bygger möbler själva, så bordet, den långa bänken och bokhylleskåpet ni ser i bakgrunden på översta bilden har de byggt själva. Åse-kristin är en varm, rar och så himla go också, vilket verkligen speglar hennes hem. För det är helt otroligt vilket underbart vackert hem hon har, och man tänker på alla hennes egna idéer om möbler och tiden det tagit att ta fram de. Jag hoppas i tankarna att hon och hennes make startar ett eget företag och skapar och säljer möblerna som de så professionellt har byggt till sitt egna hem. Jag vill ju också ha, haha.


Inredningen:

Hemmets inrednings-grundpelare är robusta möbler och egengjorda sådana, rustikt chic, glammig interiör och modernt. Färgskalan de har valt i hemmet består av gråa skalor, mörkt trä, mörkbrunt, beige och med inslag av silver. Sammansättningen från grundpelarna och färgskalorna förmedlar ett varmt, inbjudande hem. Lite England "cottage style" influenser blandat med de moderna köksluckorna och dekorationerna i silver är så himla fint ihopsatta. Man njuter när man tittar på Åse-kristins bilder. Jag älskar verkligen hennes hem, hennes konto och jag tycker mycket om henne som människa. Hennes konto är något jag går tillbaka till om och om igen, och sparar ned hennes bilder för idé-kollage som jag använder när jag vi skall börja renovera vårat hem.

Jag tycker ABSOLUT att alla som är intresserade utav interiör genast skall följa henne på instagram: @Larsenasekristin .ALL pictures belong to larsenasekristin


Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer