Så otroligt trött, men glad i odlingen

Jag är så sjuuukt trött att jag skulle kunna somna nu på stört. Jag sov typ 3 timmar i natt, för jag var nervös och exalterad för läkarmötet som jag trodde jag hade idag. Men det visade sig att det är imorgon och tur faan det för jag tog fel på tiden. Jag har alltså väntat på det här mötet i över 1 ½ år så hade jag missat det så hade jag gått under. Väntetiden är minst 7 månader...

Så istället för att åka till staden så tänker jag att jag ska rensa vid pallkragarna och sätta ned några plantor och kanske så en och annan grönsak. Jag måste plantera ned broccoli, blomkål, kronärtskocka, gurkor, meloner och en massa annat för det börjar att bli trångt för de nu. Sen ska det så's en himlans massa också så som majs, gurkor, tomater, flera kålsorter, sättlökar och potatis, blommor och blomlökar, kryddor och baljväxter. För att nämna några få. Jag har bara rensat en enda gång vid pallkragarna så ogräset, kirskålen, är typ 1 meter högt. Jag hatar kirskål! Går fan i mig inte att få bort! Kan tänka mig att de växer hej vilt i satans trädgård.

Men broccolin som jag plahneterade (felstavning medveten) växer på bra, likaså allt jag sått också. Fast det som växt långsammast är faktiskt rädisorna vilket är underligt. De ska ju vara snabbast... Men det är schå kul att se sättlökarna, purjolöken, kålrötterna och morötter, rödbetor och annat som kommer upp nu. Jag blir riktigt glad av det!

Så idag ska jag alltså rensa så många pallkragar jag orkar. Jag har 5 stycken kvar som måste rensas och sen måste jag köpa mer jord och hämta mer gödsel och sen måste trädgårdslandet's ogräs först klippas ned med gräsklipparen och så krattas och rensas och sedan på med markduk. Jag sparar givetvis gräsklippet och markduk har jag på nu första året för att allt ogräs ska dö ut helt och så gör jag hål i den där jag sätter ned bondbönor, selleri, paprikor , chillisar och tomater och annat som ska ned. Sen ska trädgårdslandet förlängas ocskå, men det blir ett senare projekt. Huvudsaken är att de grönsaker som nu måste planteras ut, planteras ut.

Så här såg det ut för 2 veckor sedan:

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer