Så inåtballen trött!

Hej hej på dig. Jag är så sjukt trött just nu. Jag sover dåligt, vaknar lätt när jag precis somnat in och sen sover jag djupt som satan och har hela konversationer med min sambo och dricker oboy. Jag har börjat ta järntabletterna nu, för jag känner att mina järnvärden är dåliga. Inte hb utan alla järnprover som ferretinvärdena. Jag hoppas det går över snart för dygnsrytmen är heeelt fucked up. Alltså ena dagen vaknar jag 4 på morgonen, andra dagen vaknar jag 16 på eftermiddagen och den tredje sommar jag 9 på morgonen till kl 9 på kvällen, exempelvis. Alltså jag har en mycket ovanlig blodsjukdom som innebär att min kropp producerar 5 av 100 järndepåer och resten måste jag få i mig genom antingen mat eller blod eller järntabletter.

Och hela tiden är jag jättetrött. Kan somna när som helst typ. Ja, ja, mediciner, ostbågar och näringsrik mat med mycket järn i så går det förhoppningsvis över. Får ju inget gjort nu känns det som.

Idag har jag i alla fall varit ute och plockat svamp med Chisemo. Vi hittade några styckna, inte lika många som förra gången men de räcker ju till en rejäl stuvning iaf. Sen gick vi till pallkragarna och jag grävde upp potatis, plockade persilja, dill och basilika och skördade purjolökar, morötter och bönor. Jag har tänkt använda dessa till min asballegoda köttfärssås, jag ska göra enormt mycket så jag kan frysa in en massa också. Men den ska jag göra imorgon plus ta hand om de frysta svamparna. Tänkte konservera ena påsen, frysa den andra och den tredje vet jag ännu inte.

Pratade också med min kärleksvän i telefon och hade så roligt åt en grej, jag ler bara jag tänker på det. Jag längtar tills vi ses igen. ÄLSKAR den där fina varelsen. Jag fick en välsignelse och fick henne. Tack Gud för att jag fann henne ❤😍😭.

Nu ska jag göra te, göra färdigt min DIY (ni får se senare 😉) och sen städa lite innan jag duschar och går å lägger mig. Puss puss på dig som läser och sov gott 😚🥰

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer