Röjtag, kommande inlägg & blixten som slog ned hos oss

Hallå mina små skrynkliga fruktpajer! Hur mås det i åskovädret? Vet ni att jag älskar åska och blixtar. Igår klockade jag som en klubbad av blixten. Sambon väckte mig några gånger i natt men då hörde jag åskan och somnade rofyllt och pumsigt om igen. Just nu när jag skriver detta så åskar det så marken och fönstren skakar och jag har sådan själaro av det. Står i trosor och t-shirt, röker i städpaus och bloggar och har det super mysigt.

Igår gjorde jag jättemycket i trädgården och var på vippen att tippa omkull och bo var jag än landade, så dåligt var jag. Så allt som jag gjorde och alla bilder på Före - Efter får komma senare.

Som sagt så har jag paus just nu i städning., tvättning och allmänt röj och -organiserande av nedervåningen. Jag tog min immunosuppresiva spruta igår vilket förklarar att jag idag överhuvudtaget kan röra mig och fjompa omkring. Fötterna gör bara liiite ont och ryggen, benen och brösten-upptill skallen har lättat från alla inflammationer och smärtor och DET känns som ett mirakel! Tack Gud för att du skapat människor som skapat dessa mediciner så att jag kan leva ett så funktionellt liv som möjligt.

Så idag, eftersom att det är oväder ute, så tänkte jag ta tag i några saker inne som måst vänta för trädgårdens skull. Jag(vi)ř skall flytta möbler, gå upp med möbler och lådor till vinden, bära ut saker till vedboden och vika kläder, lägga in de i garderoberna och flytta saker till andra, mer passande ställen och

Haha! Blixten slog ned på våran gata, precis mitt emot farstun när jag skrev. Jäklar så vackert det var! Åh vilket dunder, sen! Det är såå vackert när den slår ned och lyser upp och såg så tydligt eftersom att den slog ned ca 8-9 meter ifrån huset.

Ja, ja. Nu ska jag göra en Iskaffe och sätta i gång igen med allt fix. Hoppas att du får en vacker, skön kväll!

Jag har börjat att blogga igen, btw, som du kanske märker. Jag har ca 32st inlägg som jag inte skrivit klart än och typ hälften som är klara men som jag behöver korrekturläsa innan jag publicerar de.

Det är inlägg som handlar om fetmahatet, kroppsaktivism och kroppspositivism; egna tankar (& bilder!) om detta och får man vara glad om man går ned i vikt när man kroppspossar? Vidare inlägg som handlar om (så klart) odling och trädgård och uppdateringar i min Pallkrage Lund och den nya omdesignade rabatten, ojämlikhet i relationer och hur och varför det inte fungerar hemma och politik där jag skriver om partiet som får mig att gråta.

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa