Recept: Pastalasagne

Jag har gjort pastalasagne förut, men det var flera år sedan och när jag Pinnade idag så gick jag igenom min mat-anslagstavla och hittade det här undangömda guldklimpen från Lindas Bakskola och bara måååste dela den här på bloggen. Pastalasagne är så jäkla gott och Lindas recept är basically mitt egna recept också, men jag har inga bilder på det, så jag delar Lindas istället.


Pastalasagne

ca 800 g färdig köttfärsås
ca 1 liter bechamelsås

500 g Gnocchi pasta, okokt (eller liknande pasta)
riven ost 200 g


GÖR SÅ HÄR:
1. Gör köttfärsås och bechamelsås enligt recepten (klicka på länkarna).

2. Sätt ugnen på 200 grader. Koka pastan enligt förpackningen i saltat vatten. Häll av vattnet i en sil efter kokningen.

3. Häll pastan i en ugnsform, ca 30 x 38 cm. Blanda den med köttfärssåsen.

4. Häll över bechamelsåsen och strö över riven ost. Grädda lasagnen längst ner i ugnen i ca 40 min. Lägg över ugnsfolie på slutet om den får för mycket färg.

Bilder & recept: Lindas Bakskola

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Så jäkla gott 😍 här hemma blir det köttsoppa ifrån grunden idag 🙌🏼
nouw.com/egenodlatärdetbästa