Pissdag & Sur

Vilken jävla pissdag. Äckel och vanvett. Den senaste tiden, sedan i... kanske september? Så har min sjukdom eskalerat och det går utför kan jag lova. VARENDA jävla skitnatt så vaknar jag av att hälen för pissont och jag måste röra på den för att smärtan ska gå bort. Ibland funkar det att jag gör övningar med fötterna och alltså är uppe och går omkring en stund tills det lagt sig. Men på senare tid så måste jag ta värktabletter för det går inte att somna och få bort skiten. Det lägger sig numera litegranna om jag går men inte så mycket att jag kan somna. Min dygnsrytm är lika med zumba. Överallt och huller om buller och inte ett dugg kul.

Så dygnsrytmen är flowing liksom, som en våååg. ViIiiIiiiiHAaaaa ~~~~~~. Det finns ingen rim och reson i detta och jag är sur. Idag vaknade jag i alla fall klockan halv fyra, men hade en paltekuss på sidan av min mage (jag låg på sidan alltså) och kuttrade och purrade in mah face och smekte mig med ena tassen på min kind... sen låg han och alltså KLAPPADE mig på kinden. Inte första gången det händer. Sen vart han väl less för den där söta smekningen blev kvar där ett långt tag som att min kind bara var ett stöd för honom. Kände mig förnärmad och utnyttjad men också kärleksfull och vägrade gå upp för vi hade så jäklarns mysigt.

Alltså, vad fan gör man klockan fyra på morgonen? Vad ska man göra på morgonen? förutom det vanliga som att äta frulle och kissa och kolla på tv eller dator och gå ut med hunden? GE MIG TIIIIPS!

Idag har jag gråtit, skrattat åt Chisan, känt mig nere och deppig, hjärtat är fullknökat av kärlek till mina animaliska små pälsungar. Vidare åt jag frukost på ett äpple och 2 bullar. Nu har jag startat igång tvättmaskinen så jag ska lyssna på postpatriarkatet och ljudbok och så tag i att storstäda på allvar. Kommer bli så grymt kul imorgon, eller hur. Ska ut med vovvan nu igen och sedan göra latte och sätta igång. Åh, så spännande.

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer