Nu skålar vi och hoppas på att bantning slutar att existera år 2019

Jahopp, så har det börjat. Bantningsepidemin som drabbar hela landet efter nyår. Tiotusentals löften om att nu jävlar ska här bantas för att bli knullbar och värderad av män och bli accepterad som patriarkatets hantlangare.

Vanligtvis så förekommer det nästan bara smala som vill banta, de som redan enligt normerna är accepterade. För de som redan är tjocka är betyder nyåret ett till år av förtryck, ledsamhet, sjukdomar och mobbning, skuldbeläggande och skammande. Ett helt nytt år, JIPPI! Så tänker man ändå att kaaanske det här är året som det tar slut? Kanske är det det här året som alla hjärntvättade bantningsfanatiker inser att bantning endast är skadligt för kroppen och att de kommer att gå upp alla kg igen och MER och förstöra sina sköldkörtlar och få permanenta skador i kroppen och att alla får en plötslig "AHA!" upplevelse och genast slutar upp med dumheterna. Mmm, men man kan ju hoppas åtminstone.

Det hela är väldigt tragiskt i grund och botten. Folk (smala) som bantar pga utseendefixering, folk som är tjocka och behöver gå ned vikt pga skador eller sjukdomar och så bantar de och förstör för sig själva ännu mer och kommer att gå upp alla kg igen och senare ha dubbelt så svårt att ta gå ned i vikt. Det är också väldigt tragiskt att man fokuserar på vikten och inte det som man faktiskt mår dåligt av; ens livsstil.

Nä, men hörrni, här är ett glas med skål för att hoppas på att det här nya året innebär förbättringar och att livsskadligt skit som bantning slutar att existera! SKÅL!

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Ankibus
Ankibus,
Kloka ord 🙏🙏
nouw.com/ankibus
Hunnycakes
Hunnycakes,
Tusen tack 😊 <3
nouw.com/hunnycakes