När den enda politikern i Sverige som makes sence är Jimmie Åkesson

Hm... När den enda politikern i Sverige som makes sence är Jimmie Åkesson är det något åt helvete med våra partivalda idioter till regering och ledande politiker.
Ebba B.T är också arg på våra ledande myndigheter och makes sence
, Statsministern som aldrig ger svar på tal utan bara säger "vi ska... vi ska... vi ska..." och folkhälsomyndigheten som ljuger till Svenska folket rakt ut i TV och ger råd totalt TVÄRTEMOT vad WHO säger att man ska göra. Inte lyssnar de på andra länder som är värst som Italien och Kina. Ebba B-T lackade ju ut på regeringens beslut att tillåta max 500personer på allmän tillställning, hon fattar inte och lackar ur på att de inte stänger gränserna, skolorna, onödvändiga jobb osv. Jag håller heeeelt med Ebba och Jimmie. Äntligen några politiker som vet bättre och kan hjälpa oss svenskar, som lyssnar på riktiga (och inte falska, ljugande så kallade "experter" som fått order från regeringen att ljuga och förfalska info, vilseleda och manipulera svenskar) experter som forskare, överläkare och andra länders toppledande världsexperter inom smittspridning, sjukdomar och statistik och hur man bemöter en sådan här situation och hur man gör för att förhindra och stoppa skiten.

De tänker offra ca 120.000 svenskar som kommer att dö i och med att regeringen, socialdemokraterna och alla som stöder deras beslut som vänster, miljöpartiet, etc, beslutat att vi ska fortsätta smittospridningen för att bilda en Herd Immunity. Helt sant. Bara att googla, folket.

Jag håller inte med om all politik från något parti, men just nu vill jag faktiskt att Jimmie Åkessson tillsammans med Ebba busch thor styr landet rätt. Som kroniskt sjuk med autoimmun sjukdom och mediciner som minskar på mitt immunförsvar som jag tar varje dag, så är det så himla viktigt att göra allt vi kan, både folket och regeringen och alla myndigheter, för att stoppa smittspridning, fler sjuka människor och att vi isolerar oss så mycket som det går. Jag tycker att det är helt jävla inkompetent (det ÄR inkompetent och FARLIGT) och sanningslöst och ansvarslöst att inte stänga gränserna, skolorna och onödvändiga jobb. Ja, ca 1000 personer är smittade, men vi är 10 miljoner människor i Sverige. 10 miljoner som vi måste skydda och hindra att bli smittade. Det är en enorm press på sjukvården och mattillgång redan NU! Vi måste göra det VI kan för att hjälpa sjukvården och mataffärerna, apoteken och alla våra medmänniskor för att dra ut på skiten så mycket som möjligt går, så att forskare kan hitta ett vaccin mot kukflensskiten och så att sjukvården kan behandla de som är smittade (och inte smittade, som har andra sjukdomar/skador).

Våran regering har verkligen visat sin oempatiska, inkompetenta och farliga politik och sida. De offrar nu alla som är kroniskt sjuka, det gäller de också som har reumatiska sjukdomar, cancer, diabetes, hjärtproblematik, organproblem, nedsatt funktion, funktionsvariationer, etc. Det är inte acceptabelt, tolererbart eller okej. De KAN stänga allting om de vill, allt annat är bullshit. Bara grejen med att de har förtroende för Anders Tegnell och Agnes Wold som säger att det är MER farligt att stänga allt än ha allt öppet blows my fucking mind. Den som kan typ grunderna i smittospridning VET att för att stoppa smittspridning så är det bästa alternativet att isolera människor från smittobärarna! Det här gjorde ju regeringen och kontrollerar vilka "experter" som får ljuga i medier.

Kan vi inte alla bara KRÄVA att Svenska staten nu lyssnar på EXPERTER som faktiskt vet vad de pratar om och 100% lyssnar på utländska experter och WHO? Våran svenska stat går emot nästan ALLT WHO' sagt om hur länder ska göra för att skydda sina medborgare. Jag ger det främsta rådet att inte lyssna på vår regering, de har förstört vårat förtroende genom att ge falsk information, ljuger som borstbindare till oss och inte tar detta på allvar. Och nu vill de offra ca 120.000 svenskar... Det är helt jävla otroligt.

Från en privatperson på Facebook jag inte vill namnge pga privat:

"Sverige planerar att bara sakta ner spridningen av Covid-19. I England gör de likadant. Där vill de uppnå att 60% blir smittade. De som tillfrisknar är förhoppningsvis immuna då och kan fungera utan att föra smitta vidare. Därefter skulle smittan sakta ner och sjukvården klara av det. Men... 60% i Sverige är 6 miljoner människor. Med en dödlighet på 2% innebär att 120000 människor dör. Det är alltså något sådant som planeras nu i Sverige. Varför ifrågasätts inte detta? Sydkorea och Kina har till exempel visat på hur man kan radikalt bromsa upp spridningen"

Jag är ända impressed av alla svenskar som isolerar sig, bunkrar upp mat (men inte de fuckfaces som tar allt från oss andra, ni kan ju bara dra till helvetet med expresståg era fucking horungar) och lyder WHO' och andra länders guidelines och råd. Jag är mäkta STOLT över er! Fan, vad ni är BÄST era gosmosiga hjärtansgoa mysmunkar! Det är ni och vi som skyddar alla som är extra utsatta, ni skyddar inte bara er själva utan alla de som inte har något val än att åka till sjukhus, apotek och har ett fuckat immunförsvar som mig, småbarn, äldre och andra sjuka. Ni fattar inte den impact som ni gör. Ni räddar LIV! Fantastiskt hur svenskarna själva räddar Sverige och Regeringen och folkhälsomyndigheten som egentligen ska skydda oss offrar våra äldre, barn och sjuka och även helt friska, unga människor. För det drabbar ALLA i åldrarna, oavsett om du är frisk eller sjuk/skadad.

Ta snälla hand om er och era nära! Erbjud hjälp till dina nära och grannar om du kan! Sprita händer och armveck, bilratten och växelspaken, skägg och ansikte! Ha på er engångshandskar när du inte är hemma och sprita av er när ni går in och ut ur erat hem, någon annans eller affärer osv. Jag ber att alla klarar sig igenom detta, tillsammans är vi starka, smarta och empatiska. Puss och kram till alla er, och tack för era fina ord! <3

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer