Man kan ju alltid bli sämre, amirijt?

Jag är optimistisk. Jag mår sämre. Jag har massor att göra i pallkragelunden och trädgården som att dela på Pioner, ta rosensticklingar och kratta löv och lägga på alla pallkragar, grönsaksland och rabatter. Men jag har NOLL ork. Förkylningen har satt sig i bihålorna troligtvis, jag hoppas att den inte satt sig i lungorna men jag hostar satan och febern går sakta men säkert uppåt och jag svettas. Jag tittar ut i fönstret på lunden och önskar att jag var frisk så att jag kunde ta ett röjtag och vara där i x antal timmar för terapi och lite zenniska tankegångar.

Idag hade Chi två lösa tänder! Den ena av de var en stor baktand som satt bredvid en annan tand och ut mot gommen mot mitten. Den har varit jobbig för henne hela dagen då hon haft det kämpigt att äta och dricka och leka. Den var ju lös så när på en liten pytte köttråd vilket gjorde att tanden hängde ned och flängde omkring. Men för en liten stund sedan så tappade hon TVÅ tänder?! Först kom en stor, spetsig huggtand ut och efter kanske 5 minuter kom den andra ut. Tandfen kom och Chisan fick godis som hon äntligen kunde äta normalt! Idag har jag bara tagit det lugnt, förutom ett flertal promenader med Chi och katterna. Det är så roligt att gå nu för nu vill Chisan det mer och mer, förut var hon ju rädd och det är hon fortfarande men nu kan vi gå en liten bit i alla fall vilket är en stooor succé. Jesper köpte presenter till lillpuffs igår förrgår också; en till enhörning med regnbågens färger och "kosing" - en ko med en massa stretchiga armar och ben och annat kul hundar älskar. Hon har redan fullt med leksaker och älskar alla, fast roligast är nog toalettrullarna ändå, hihi.

Jag ska göra en kopp te, gå ut med lillfis och sedan lägga mig i soffan bland filtar och kuddar och kolla på Once upon a time (jag kollar om hela serien). Jag har sådär ont i högra sidan av buken igen, det känns som att nåt är svullet inuti liksom. Det har varit så ett tag nu så jag skall absolut ta upp det med min läkare för att kolla så att inte mjälten eller nåt är förstorat. Ja, ja. Sov gott, puffelnuffor!

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer