Jobbig natt & det som inte får hända hände...

God natt, pömsebjörnar! Jag har inte lyckats somna än, obviously. Jag hade en läkartid idag 9.00, men jag hade haft en natt med magkrämpor så in åt helvete så jag var tvungen att gå upp å gå och sen ta krampmedicin. Jag lyckades sova kanske 2 timmar när min älskade väckte mig trots 20-30 alarm. Jag måste ha så många eftersom att jag har sömnparalyser nästan varje natt. I morse gick sambon på toan, jag sov på soffan då jag inte kan gå i trappen, och då hade jag en pågående sömnparalys pch jag försökte säga "Jesper, hjälp, hjälp, hjälp, jesper snälla väck mig, hjälp" men det kom inte ut något från min röst utan bara ett tyst litet gny. Men jag lyckades få upp ögonen och tittade på honom samtidigt som jag försökte säga åt honom att hjälpa mig. Det gick inte. Så jag föll och snurrade in i sömnens värld och mådde skit.

När jag hade varit vaken ett tag så bara spydde jag. Kaskadspydde ut den enda smärtstillande jag hade kvar och muskelavslappnande. Rakt ned på den dyra vardagsrumsmattan som inte går att tvätta i tvättmaskinen... kul. Jag ropade på min kärlek och han kom och bara stod där och stöttade och frågade hur jag mådde. Obviously inte bra. Det bara kom, tjooff och plask rakt ned på mattan. Jag hade spytt 3 gr under natten men det var nog pga det mystiska magkramperna. Ville ändå åka till läkaren för det var första träffen med honom. Han ör rolig min läkare och väldigt sympatisk. Jag kan känna av människor rätt bra, och jag tror att han är en väldigt god man med empati och inte tycker om orättvisa, han vill verkligen hjälpa sina patienter. Så jag fick avboka, somnade om tills sambon väckte mig för att jag skulle ta mediciner.

Idag har i alla fall röjt i huset. Det är tokstädat i vardagsrummet och hallen. Imorgon skall jag gå på Kontoret/biblioteket (som vi håller på att bära upp till hallen uppe. Det kommer bli jätte fint! Sen blir det lite tapeter och nya lampor. Men jag fixk avbryta städande pga att jag fixl springa på toan å spy. Det kommer utan illamående men jag blir illamående efter och får en sådan förjävla äckligt stark migrän efteråt. Jag t.o.m längtar till imorgon när jag kan börja med kontoret som nu blir kontor/walk in closet. När allt blir klart ska jag visa det här.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på ture sventon med mitt älskade lilla pyttebarn Chisemo ❤😍. Ha en underbar dag imorgon. Välsigne er alla som läser 🙏🏻.

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg