Helt fantastisk dag!

God eftermiddag! Idag vaknade jag klockan fem, men myste med chisan i soffan till halv nio. Klockan nio ringde bästis och vi pratade på ett tag, fick mycket morr och skratt ur oss, haha. Sedan åt jag frukost, gick ut på promenad med lillskit, gödselvattnade allt som behövde det och började plocka lite inomhus. Har ringt en massa samtal idag som var viktigt efter att jag gick på en långprommis med chisan och palte i 45 minuter. Kändes sååå skönt att gå på en långis! Ni ANAR inte.

Idag blev det totalt ändrade planer för dagen och morgondagen så jag ska käka något och ta med mig lite sådder och gå ut på altanen för att skola om några plantor, sedan till pallkragarna för att rensa och efter det plantera ned sådder och städa upp där ett tag och fortsätta att arbeta med den nya rabatten som jag gör där.

Jag behöver väldigt mycket kompostjord, väldigt snart. Ska köpa det imorgon. Funderar på att beställa ett pall full och träflis. Idag ska jag beställa min framtida polytunnel för nu är det ju så vackert väder, tjälen har gått ur jorden och värre frost är inte sannolikt längre. Är så himla glad och förväntansfull! Det kommer bli så sjukt spännande! För nu måste jag beställa den, jag kan inte vänta längre för sådderna börjar att växa på sig nu i raketfart i solen och det bra vädret och jag har inte ens sått en tredjedel....

Nu ska jag käka och sen gå ut i det fina vädret och stoppa fingrarna i jorden!

Här kan ni se vad jag redan sått för flera dagar sedan.

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa