Fullt sjå

Hellu. Hela gårdagen så städade jag, plockade undan pryttlar, städade köket och fyllde och tog ur och startade om diskmaskinen flera gånger, sorterade och organiserade krukor, innerkrukor, växter, lade gammal jord i påsar som jag sedan skall använda i de nya pallkragarna. Jag dammsög, städade fönstrena och dekorerade de, gjorde fint på bänkar och bord och fyllde sopsäckar med skräp i som ska tömmas på återvinningen i nästa vecka tillsammans med en himlans massa annat skit. Jag var heeelt slut och mådde skit, hoppade in i duschen och efter skulle jag lägga mig och sova men NOPES sade magen, det gör du faan inte! Fick extrema magkramper och jag hade redan stoppat i mig alla mediciner innan jag kaskadspydde upp allt jag hade i magsäcken.... blir så jävla less och sur. Där försvann liksom ganska många mediciner som jag inte kan få ut hur många som helst utav. Det betyder att jag blir helt utan senare. Suck... Ja, ja. Vad är väl en bajsmacka på fejset. När jag äntligen var klar med att spy och kunde lägga mig igen så hann jag ligga ner i ca 20min för då blev jag kissnödig. Problem uppstår. Tokstel i hela kroppen och smärtor och inflammationer löper amok. Fick hålla mig medan jag tog 2 alvedon och värktabletter och sen kunde jag somna efter toabesöket.

När jag vaknade idag fick jag ligga kvar så jag var så stel att det inte gick att kliva upp, så samma procedur som kvällen innan, ta mediciner å alvedon och sedan vänta. Idag har jag tvättat, startat om diskmaskinen och öppnat paketet från Dimoda. Alltså, ni ska få se så vackra saker jag har beställt därifrån! Jag älskar DImoda och har gjort i flera år.

Nu ska jag ta ur disken ur diskmaskinen och så börja med att organisera och sortera och slänga innerkrukor och växter och krukor, sedan rengöra bordet, dekorera det och sen blir det att vika tvätt. Vilket jag avskyr. Mår fortfarande inte helt ok i kroppen, men jag överlever. Puss på er gullesnokar.

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer