Förkyld och jävlig

Hej hopp. Hur mår ni? Jag mår inte så jävla bra kan jag säga. Vaknade upp förkyld, nyste typ femtio gånger och hade 38 grader i feber HELA dagen tills nu på kvällen. Jag har haft på mig strumpor och raggisar, linne, stickad kofta och en poncho på det och mössa tills migränen kom. Jag har haft magkramper och småspytt och min magkatarr har inte gett med sig. Ögonen bränns känns det som men värst är högerögat, det känns som att det är svullen bakom ögat och det blir suddigt på båda ögonen men typ blurrigt på högra? Äh, jag vet inte. Jag är glad att jag bakade vaniljbullar i förrgår i alla fall, så jag kan förkylningssmaska godsaker som jag alltid gör. Palla laga mat, fast jag ändå gjorde det idag och handdiskade.

Jag har inte gjort nånting idag och känner mig rastlös och lat, fast jag lagat middag och diskat och ändå gått en promenad med Chisan? Big problems. Till och med käken gör ont. Fast det kan lika gärna vara skovet, som jag också har. Haha! Så passande att jag får allting på en gång. Men igår var mina fingrar toksvullna, så svullna har de ALDRIG varit. Det fanns inte en tillstymmelse till rynka på fingrarna och satan vad ont de gjorde.

Jag har några bloggidéer som jag VILLE skriva ned idag, men jag kände bara att nää, det orkar jag inte. Det är lite besvärligt att skriva med tangentbordet också pga skovet och jag försöker att vila ut så mycket som det går och ta det lugnt så jag inte anstränger mig. Har iaf bokat tid till vårdcentralen nu i oktober och skickat meddelande till min reumatolog. Jag har så jävla ont i ryggen nu att jag håller på att bli helt dum i huvvet. Och det är inte en sådan där värk man liksom kan koppla bort heller. Det dunkar, det är rött och det är svullet. Fick en ny smärta på högersidan av ryggen häromdagen också, en helt ny, och när den satte igång så ökade mitt blodtryck och hela mitt face blev rött och tokvarmt och det pulserade i halva ryggen med kärnan på det nya stället. Det har kommit och gått sedan dess, inte så mycket idag som i natt då jag vaknade flera gånger.

På tal om natten. Igår blev jag ÄNTLIGEN klar med sovrumet och jösses vad skönt det var att sova i sängen! Både jag, sambon, chi och cleo bredde ut oss och bara njöt. Det var så sjuuukt skönt för ryggen att sova i sängen också. Våran säng är en sådan som följer kroppen men inte är för mjuk som passar oss båda. Men jag var helt slut kan jag lova efter det sista blivit klart och jag skulle egentligen läsa men bara låg ned och höll på att somna på en gång. Jag har inte heller varit uppe så sent på ett bra tag, klockan var tolv haha, då jag somnat vid max tiotiden och gått upp mellan halv 4-6 på morgonen. Så det var INTE kul att vakna imorse klockan tio. Toksjuk och superkissenödig. Men Chi var apmysig i natt och pussade på mig i sömnen när jag vände mig om och låg antingen under täcket om jag var vänd bort från henne eller så kröp hon in i min famn.

Jag är så himla trött och helt slut nu så jag skall gå och lägga mig nu faktiskt., och läsa Ljusets rike igen. Den serien är så himla braaa! Jag är så ledsen att Margit Sandemo dött. Jag grät då, en av mina saker på min bucketlist var att få träffa henne eller få brevväxla med henne. Nu får jag la be eller nåt istället, hoppas på att hon hör mig. Nu ska jag sova, vänner.

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Thereese
Thereese,
Krya på dig🌸💗
nouw.com/thereese
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,