Farsdag!

IDag är dagen med F - farsdag! Så mitt blonda härke och älsklingen bedrog oss klockan två till svärpäronen och firade pappan ihuset. VI blev bjudna på taco-kväll och hade skitkul med hela fam B. Jag hade jättemysigt och sedan följde jag med svärmor till stallet som sällskap medan hon tog in sin häst. Efter det knallade vi tillbaka och satte oss alla i soffan med kaffe och tårtor för att fira Kungen av frötuna!


Måste bara säga att jag numera är TYP blond och gjort hål i näsan och längst upp i örat. Det är väldigt olikt mig själv så jag är tveksam, men jeppe är helt lyrisk.
Häromveckan (innan förvandlingen) fick jag en lila kruka och krukväxt som jag satte i mitt shabby shic rum i bokrummet. Matchar så bra mina tavlor och kaminen.


Idag har jag haft jääkligt ont i ryggen. Jag brukar inte ta hela dagsdosen, nästan aldrig tilloch med, men idag gjorde det. Det liksom strålade från högersidan ner till låret. Nu är jag så uppe i varv och eftersom jag ringde min gosiga pappa och alla ringde och klockan tickade så blir det sent för mig. Så jag kanske somnar vid elva tolv nånting. Känner mig tom i huvudet på åt vis, men uppfylld av nåt annat. Vad? Vet inte...


IMorgon ska jag fortsätta i bokrummet för jag är inte helt nöjd än fast allt är klart . Typiskt mig. Nu sk jag läsa nyheterna och klippa klor =) . Ha det skönt och god natt!


http://data.bloggplatsen.se/bild/filnamn-8980555c5cd5be6510e80abd9ba2929a509ffc6071861.jpg/version-1c047dd6593bfd99bf1e32f57a0badd8/

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer