Ett deppigt inlägg + glad nyhet för odlingsälskare!

God kväll, gullhjärtan! Hoppas er dag har varit toppen, min har varit lite så där. Jag har skov och har haft det i några dagar, men nu har inflammationerna förflyttat sig till käken, nacken, halsen och bröstkorgen så det har varit lite jobbigt. Käken är stel, nacken värker och är svullen och halsen har irriterat mig ett helt dygn. Det är inte jobbigt att andas men det gör ont, är stelt och är liksom tjockt där sköldkörteln sitter, jag vet inte hur jag ska förklara men det är jobbigt bara.

Igår och idag har jag tagit det lugnt, jag har haft riktigt jobbiga nätter och i förrgår natt och i natt var inget undantag. Så fort jag ätit har magen svullnat upp sjukt mycket och jag har haft magkramper hela nätterna vilket har gjort att jag har haft svårt att sova. Jag vrider och vänder på mig eller måste ligga helt stilla och göra andningsövningar när smärtorna är som värst.

Jag är lite nere också. Inte deprimerad men nere, låg. Inte så sprudlande som jag har varit på senaste tiden. Saker som har hänt som inte varit så trevliga har kommit ikapp och nu när det åskar och regnar och jag inte kan vara ute i trädgården och pyssla så får jag liksom inte ut energin på samma sätt och lika mycket. Odling är ju min terapi och jag saknar att påta när jag inte kan det. Jag går ju ut varje dag och tittar till allt även om jag inte gör annat än att titta. Jag får så positiva känslor av trädgården och pallkragslunden och utan det blir det så tråkigt och o-roligt.

Det här blev ju ett jättedeppigt inlägg, haha! Men jag kan dela med mig av något skitkul: ett samarbete med ett fröföretag kommer upp i helgen för er trädgårds- och odlingsälskare! Som jag har väntat på detta och det här är så jäkla roligt för mig. Jag är överlycklig för mitt första riktiga samarbete och att jag får dela med mig av det till er!

Nu ska jag äta nudlar och titta på "The try guy's" på youtube. Förresten, skulle ni vilja se klipp med mig i trädgården där jag visar runt eller annat? Vad skulle ni vilja se; att jag pratar odling, feminism, åsikter i övrigt? Jag skriver ju om allt möjligt så det blir ju en himlans blandad kompott, haha.

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

josefinemaritkemell
josefinemaritkemell,
Åh ja det skulle vara kul! Odlar själv & älskar att göra det 😄
nouw.com/josefinemaritkemell