Dundersjuk & Ikealeverans

God kväll, sötslothis! Hur mår du? Jag är dundersjuk i förkylning men spyr också och mår konstant illa, har huvudvärk och ont i bihålor och öron och HELA kroppen kliar nåt så fruktansvärt. Ont och svullen i halsen och feber hela tiden som vägrar att försvinna med alvedon. Jag har haft sådan feber så jag svettas asmycket så snart kan jag nog bygga mig en egen sjö på tomten typ. Det här förbannade kliandet gör mig totalt tossig alltså. Kliar mest i halsen och öronen, jag hoppas att det inte utvecklas till öron-bihåleinflammation eller halsfluss.

Igår skulle jag egentligen åka till stan' med min systerdotter. Hon fick i julklapp av mig och sambon en shoppingdag med mig där hon fick basically peka på det hon ville ha. Hade sett fram emot det jättemycket och sen på natten så hade jag feber och så vaknade jag och var assjuk. Ibland kan man dock få influensa/förkylningssymtom när man har pSA så jag väntade några timmar för att se om det gick bort, men det gjorde det inte så jag fick avboka shoppingdagen. Men men, det får bli en annan gång. Imorgon har jag tandläkarbesök också men det får jag ju också ställa in. Jag har väntat på den tiden i 3 månader för det är så knökfulltbokat. Den veckan där jag har mest grejer att göra så blir jag självklart sjuk som fan. Jippi. Horhelvetes jävla kuksnuttare så arg jag blir på sånt här.

Men iaf, den 12:e var jag på läkarbesök på reuma där nån sköterska ändrat min tid till NÄSTA månad den 12:e, men jag fick tid på torsdagen den 14:e istället. Jag var så jääävla sur för reuma har fuckat upp alla mina läkartider; avbokat min tid jag satte själv och bokade in mig den 5:e men varken ringde, smsade eller skickade brev så dagen innan fick jag sms och då avbokade jag, men så ringde de upp å jag sa att men jag kommer ju den 12:e 14.30 ändå, det är bara en vecka dit. Då säger de att de har avbokat min tid! Efter mycket om och fucking men så fick jag tid 8.30 den 12:e istället och den jävla arroganta, snorkärringssköterskan säger till mig "Aah, så är det ju bra att man kommer på tiden också. Läkaren vill ju ha regelbunden kontakt" och jag flippade ut och fräste till "DET VAR JU DÄRFÖR JAG BOKADE IN TVÅ TIDER SOM NI SEDAN FUCKADE UPP". Jag blir fucking tokig på de. Det besöket den 12:e (som inte blev nåt besök då eftersom de ändrat till mars istället) kostade mig 1000kr i taxi plus att när jag sitter i väntrummet å sköterskan som jag hatar, pratar med min läkare bakom väntrummet (det sitter en vägg emellan en korridor och väntrummet som ser ut som jättestora persienner, alltså inte en riktig vägg) så hör jag hur de snackar skit om mig! Sköterskan var skitsur och min läkare var så jävla otrevlig och de snackade hur jag aldrig kom på tiderna och NU är jag här för att JAG missuppfattat tiderna, de snackade skit om mig i sådan jävla stroppig ton å så kom det fullt med folk i väntrummet men en kvinna som redan satt där tittade förvånat på mig och man såg på hennes face "what the actual fuck?". Jag hörde inte vad de sa sen för min läkare frågade idiotsköterskan "sitter hon i väntrummet NU?" och sen började de att viska... som att det skulle hjälpa de nu när jag redan hört de liksom. Men de snackade i några minuter, alltså de tycker inte om mig öht. De har så jävla förutfattade meningar och fördomar mot mig så det skriker om det. De är alltid otrevliga, snäsiga, ska visa sin makt och vara förminskande mot mig. Jag HATAR att gå där och får ta ångestdämpande för att ens svara i telefon eller gå dit. De får mig att må så jävla dåligt och att inte vilja gå hos de, men det är den enda reuma mottagningen i uppsala län som har tider, jag har ringt till ALLA i länet och ingen kan ta emot mig, inte ens för en second opinion.

Efteråt så drog jag till en kompis och hennes barn på sjukhuset och var där i typ 3 timmar. Sen när jag kom hem fastnade taxin i vändcirkeln och när han åkte så kom ikea leveransen som jag beställde för några veckor sen. De fastnade i vändcirkeln också och ena snubben sa att de kan vägra att leverera pga isen. Gårdskarlen hämtade traktorn och sandade äntligen. Har tappat räkningen för hur många gånger jag snubblat på isen. Men iaf, det tog ca 1 ½ timma för de att lasta ut allt och bära in så nu bor vi rätt trångt kan jag ju säga. Vi har måst göra en gång mellan vardagsrummet och toaletten, så mycket är det. Hela vardagsrummet är knökfullt med kartonger och inredning, haha. Och så blev jag ju sjuk å orkar knappt skruva ett par skruvar liksom. Jag bygger så mycket jag orkar och så får det vara bra så helt enkelt!

Men satan så himla roligt det är! Mina drömmöbler och det är så sjukt många möbler också! Tvbänk, vitrinskåp, små bokhyllor (visar bild), dator/skrivbord, sängbord (de vita Hemnes med 1 låda och hyllplan), sideboard och sidobord (jo, 2 olika möbler) och en massa mera möbler. Sen köpte jag jättemånga sängklädes-set, gardiner och 3spårs-gardinskenor, plastväxter för oppanvåningen (finns inga fönster i hallen uppe å de 2 fönstrena i vardera sovrum släpper inte in tillräckligt med ljus) som är Monsteror, Guldpalmer, pelargoner, de gröna med bladen och Orkidéer och andra växter. Jag köpte även 3 olika krukor och en massa av en kruksort och flera av de andra 2. Vidare köpte jag 5 paket doftljus med 3 ljus i varje förpackning, jag älskar ju vanilj-doftljus, hehe. Sen köpte jag lampor, 2 uppsättningar växthyllor med belysning och hela köret och köksserviser och annat smått och gott som dekorationer och sånt.

Jag är så himla jävla glad och nöjd! Det kommer bli så sjukt fint hemma i våran stil, äntligen! Plus att vi nu kommer kunna att utnyttja hallen på oppanvåningen och göra om gästrummet, sovrummet och kontorsrummet. Sen ska vi köpa garderober, köksskåp och köksö men vi måste åka till Ikea och beställa där tydligen. Sen ska vi köpa badrumsmöbler och jag funderar på ett massagebadkar fast i samma mått som ett vanligt badkar.

Nu mår jag illa så ska göra te och lägga mig och kolla på netflix. Ta hand om er och må bäst <3

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Nä tack :/ gillar inte att bygga i hop saker. Jag har ett paket i badrummet med fläkt som jag inte öppnat. Den har legat där flera månader. Stooort pakett !! 😟
nouw.com/fobibella
Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Krya på dig mitt Honungsbi ❤️
nouw.com/egenodlatärdetbästa
Steffiiie
Steffiiie,
alltid lika roligt med nya möbler 😊 lycka till o montera upp allt 😉 det tråkigaste av allt, haha.

ha en bra dag.
nouw.com/steffiiie