Del ett i trädgården avklarad!

Hej och hå. Har precis klivit ur duschen, nytorkad och fräsch som en vårvind, jippi. Både igår och idag så har jag ändrat om i parkeringsrabatten, den största rabatten som jag velat ändra om sedan vi flyttade hit. Jag har ansat buskage, tagit bort buskar och flyttat på diverse växter och givetvis; rensat ogräs.

Det har ju tagit sin tid och än är det inte på långa vägar klart! Men igår så åkte vi över en snabbis till svärföräldrarna för lite ärenden och hämtning av blommor. Hon har fått växter från min trädgård ca varannat år men det har inte blivit att jag fått av henne, vi skulle byta egentligen. Men så igår då så fick jag det och då började jag att fippla i rabatten och göra sticklingar av olika rosor och annat. Det fortsatte jag med idag också.

Fast jag har MEGASKOV och mina fötter aldrig gjort så här ont och det är något som pågår i min hals som jag inte vill dela med mig utav på bloggen, så vill man ju ändå göra det som gör en glad och odling och trädgård gör mig tokglad. Jag vill leva ett liv med bra kvalité även om det kan bli så att det blir ett kortare liv.

Jag ska ta min fulla dos av kortisonet nu, göra oboy och lägga mig och läsa innan jag somnar. Jag skall försöka att vakna av alarmet imorgon, för när jag har sådana här skov så behöver kroppen ännu mera sömn men då vänds dygnet rätt lätt och det vill inte jag. Jag vill kunna göra så mycket som möjligt på dagarna för jag behöver ta många pauser och sen också njuta av sommaren, trädgården och allt som tillhör.

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
bäst är du 😍 godnatt hjärtat ❤️
nouw.com/egenodlatärdetbästa