Corona-viruset, FAKTA, Info om smittspridning, regeringens lögner & dödsplan

Med anledning av att sååå fucking många sprider okunskap, regeringen och folkhälsomyndigheten mörkar och ljuger om coronaviruset och vi inte får någon användbar info tänkte jag prata om några saker.

Det första är varför vi behöver och måste stänga gränserna, flygplatser, skolor och allmänna stora grupper.
När så många, tusentals varje dag, kommer in i landet utan att behöva gå igenom febertester, coronavirustester eller redogöra för var de kommer ifrån, om de varit i närheten av/i ett coronasmittat land eller region, så kommer det att bli fler fall av smittade i sverige. Ju fler fall av smittade - desto större smittspridning. Det handlar inte ens om risker nu, det är konstaterat världen över om man har fri tillgång till flyg och länder.

Angående skolorna: vi kan först ta detta med att folk säger att du ska stanna hemma om du ÄR sjuk. Det stämmer förvisso, men man exkluderar enorma nödvändigheter som gör den största skillnaden här: om du är I NÄRHETEN av smittade personer ska DU även om du INTE har symtom, STANNA HEMMA! Har du träffat en person som är sjuk i något vad det månde vara, men inte har symtom? STANNA HEMMA! Du KAN INTE märka av att du är smittad förrän du blir sjuk, och det märker du inte av förrän flera dagar efter. Från tiden du blivit smittad av någon annan tills du är sjuk själv så smittar du ändå fast du inte vet om att du kommer att bli sjuk. Alltså, Dagarna innan du själv får symtom så smittar du vidare, vilket är varför du ska stanna hemma, isolera dig, be om hjälp med mat och mediciner från familj, vänner och grannar att handla åt er, för att du smittar vidare.


Nu till skolorna: Det skulle ta ca 2 dagar eller mindre tills alla på hela skolan är smittobärare. När alla dessa barn (OCH deras familjer) blir sjuka SAMTIDIGT så kommer det bli en enormt stor belastning för sjukvården. Det kommer inte att finnas sängplatser, respiratorer, mediciner, hjärtmaskiner och provtagningar till alla, så de kommer att behöva välja vilka som ska leva och dö. Det här appliceras också på att stänga gränserna som jag nyss pratade om.
Nu till något som är så bullshitt att jag kokar. Regeringen har manipulerat svenskar med att säga att det är farliga att stänga ned skolor för då får inte sjukvårdspersonal barnvakter. Totalt fucking så jävla piss befängt. Det finns fritids och det finns volontärer som gärna ställer upp och har öppet enkom för vårdpersonalers barn. Det här gör mig såååå fucking förbannad! De vill ändra narrativet till deras fördel så de går ut, ljuger och hittar på en jävla bullshitt-historia och helt jävla fel i varenda detalj om att det är farligare att stänga skolor än att ha 500 smittohärdar till ungar som sprider skiten. Jag ska förklara det här om en stund mer om varför de vill hålla jobb, skolor, flygplatser etc öppet.

Detta med att stänga gränser, skolor, onödvändiga arbetsplatser, osv, är för att minska att många blir sjuka samtidigt. För det blir en alldeles för stor belastning på sjukvården, sjukvårdspersonal och hjälpmedel. Och de som kommer att dö först och mest är kroniskt sjuka med hjärtproblem, autoimmuna sjukdomar och immunosuppreserande patienter, som jag. Även äldre människor med organsjukdomar och skador, bäbisar som obviously inte har ett fungerande immunförsvar ännu kommer också att lida ont och/eller dö.

Alla fall vi nu har i Sverige är pga att regeringen inte agerat snabbt, underskattat viruset och alla länder som ber världen att vara förberedda på allt och att ta till drastiga, akuta åtgärder. Det är uteslutande smittade patienter som har rest eller varit i närheten av någon som har rest. Ingen hade drabbats om de stängde gränserna i tid. Det hade inte blivit så stor smitta som det nu är om de stängt skolor och onödvändiga arbetsplatser I TID. Men de och folk bryr sig mer om pengar än om jag och hela min familj dör, eller om min kompis måste begrava sin bäbis, om våra föräldrar dör eller om sjukvårdspersonal dör bara för att du valde att ha barn i skola, förskola eller gå till ditt H&M jobb liksom. Vi kommer inte ens att få säga hej då, ha begravningar eller spendera tiden med de innan de dör på sjukhuset.

WHO har redan gått ut med guidelines, haft möten med länder där de visat, sagt och instruerat länders regeringar om hur vi får bukt med viruset, hur vi stoppar smittospridningar och vad vi ska vara förberedda på och hur vi ska möta samhället och bete oss och tänka på. Inget har Sveriges regering nu velat lyssna på och följa.

De tänker nu, helt sant, att satsa på sk Herd Immunity. Flock immunitet. De stoppar allmänna tester för Corona viruset och håller jobb, skolor och stora folksamlingar öppna. Dessa 60% som de vill blir smittade, blir då smittade men överlever och blir immuna mot Coronaviruset, det finns bara en hållhake: ca 2-4% dör av corona viruset vilket betyder att av dessa 6 miljoner svenskar så kommer ca 120.000 dö. 120.000!!!

Snälla var inte lika dumma i huvet som våran inkompetenta regering och folkhälsomyndighet: kolla på utländska nyhetssajter så som CNN, BBC och CSN, uppdatera er hela tiden med att gå in på WHO's hemsida, följ deras konton på facebook, twitter och instagram.

Vidare; sluta bunkra upp ALL FUCKING MAT! Det finns de människorna som inte KAN storhandla pga dålig ekonomi. Ni köper upp mer än vad ni behöver. Och hur fucking vågar ni ens visa upp det på sociala medier? Det här är sådan jävla klassfråga och klassförakt så det skriker om det. SHUT THE FUCK UP! Nu vet vi dock vilka som tar mat, mediciner och andra förnödenheter från kroniskt sjuka patienter, äldre och småbarn. Fuck off, ta inte mer än ni behöver och DELA MED ER till familj, vänner och grannar. Ha möten utomhus med grannarna på minst 2 meters avstånd, gå ihop med maten, mediciner och annat, ta hand om varandra så kommer vi att klara oss!

Det finns absolut fortfarande tid kvar att stjälpa viruset. I sydkorea går statistiken just nu med stor framgång ned för att de stängt allting. desinfekterar skolor, sjukhus, affärer och allmänna platser. OM vi hjälps åt att tänka med våra hjärnor till skillnad från vår mytomaniska regering, statsminister och den mörkläggande folkhälsomyndigheten; inte vistas ute, inte går till skolor och onödvändiga jobb som klädaffärer, gym och dylikt, inte reser, bunkrar upp mediciner, mat och förnödenheter MEN bara tillräckligt för ens familj, inte sprider skit och rädsla utan fakta och information från säkra källor som WHO och här platsar obviously inte vår regering, folkhälsomyndighet och alla dessa falska, ljugande "smitto-professorer" in, så kan vi klara oss och varandra och stjälpa viruset i sin linda. Tvätta händerna med tvål och vatten och sedan handsprit, inte bara tvål och vatten. OM ni nyser i armvecket SÅ SKA NI tvätta där och handsprita där också, annars är ni gående hälsofaror som smittar alla andra. Ni ska inte nysa in i armvecket; ni ska TÄCKA er hela mun, för nysningar och hostningar når flera meter. Ha med handsprit på er person vid alla tillfällen, var noga med att tvätta och handsprita barnens händer och ansikten och er med, Männen ska tvätta och sprita era skägg. Undvik att böra oljor på huden så som hudkrämer, foundations, handkrämer för virus och bakterier fastnar i oljor. Ha inte på er smycken; örhängen, halsband, ringar och klockor. Ni kommer inte att kunna sprita de nämligen och få bort alla virus och bakterier från de till 100%. Var noga med att direkt när ni kommer hem så sprita av allting, era händer, ansikten, handtagen och rattarna och växelspaken i bilen. ha på er plasthandskar när ni handlar som ni sedan tar av och lägger direkt i en soppåse som ni knyter om och slänger direkt, ha inte soppåsen inne, ställ ut på en gång!

Om ni kan, undvik att ta med er barn när ni handlar, framförallt till apotek! Barn är nämligen de största smittohärdarna som finns i samhället och det många inte tänker på är att för oss som är kroniskt sjuka så är även en vanlig förkylning förödande, lägg på corona viruset på det och då är vi lika med döda. En kroniskt sjuk person kan inte hantera både corona viruset och en förkylning, magsjuka eller influensa. Är du sjuk i något eller har varit i närheten av en som är sjuk STANNA for fucks sake HEMMA!

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer