Brunch, Skörd och Presenter

Hellu, sockerbönor. Jag har just burit upp Chi i soffan och gjort en kopp Cappuccino. Jag är jääättetrött. Jag sov i ca fem-sex timmar i natt/i morse. Höll på att storstäda och baka till typ klockan 2 på natten vilket dock var himla skönt att ha det gjort. Jag bakade smörgåstårta för att idag kom nämligen min syster och min mamma över på brunch, presenter, allmänt prat och för att hälsa den nya familjemedlemmen Chi. Jag tror dock att de mest kom för chisan, vem vill inte gosa valp liksom? 😂

Jag fick en så jävla snygg kruka av mams. Jag sa till henne en gång för länge sedan att jag önskar mig silvriga krukor och VARENDA gång vi träffats sedan dess så har hon köpt en kruka till mig! Fatta hur jävla snäll hon är, min mamma. Vacker, rolig och så himla gullig att hon tänker på mig och ger mig presenter. Alla krukor jag fått är i silver och är så himla snygga, jag älskar de! Av syrran fick jag näs piercings för jag har inga och behövde byta ut den jag hade i nosen. Fick flera stycken med stass som är rak och silver och svarta ringar. Sedan fick de några sminktjofräser som jag fått i Glossyboxar som jag inte vill ha. Sedan gick vi också ned till Pallkrags lunden och de fick varsina påsar och plockade på sig en massa isbergssallad, plocksallad, bönor och två påsar med äpplen, frysta påsar med bönor och squash och konserverad pastasås. Jag älskar att jag kan dela med mig av mat! Det är en sådan frigörelse att bara gå ned till Lunden och ta vad jag vill ha liksom. Mat som annars skulle kostat oss flera tusen kronor sammanlagt på affären är helt gratis. Man känner sig rik och lycklig, en eufori när man går och plockar vad man vill ha för mat. Typ som om man skulle handla på Ica och ta vad man ville ha helt gratis. Känslan är fantastisk när man skördar sin egna odling. Alla borde så och odla grönsaker!

Usch, jag är så trött att jag mår fysiskt illa. Min mage har bråkat med mig i flera dagar nu med supersmärtor a la tarmvred. Jag har spytt som alika och haft så jäkla ont på nätterna och vridit och stönat hela nätterna. Det är lite bättre nu, men just att spy hatar jag. Jag spyr upp alla mediciner ju så det går åt extra vilket jag tycker är jättejobbigt psykiskt. I sjukvården som vi har i Sverige så litar inte sjuksköterskorna och läkarna på vad man säger nämligen och tror att man vill ha fler mediciner på grund av att man missbrukar de. Och så ligger man där i soffan och kan inte röra sig och har smärtor så starka att man vill sätta en kniv i ryggen i flera dagar och har grov ångest som heter duga! På detta har jag en sådan där ganska stark magkatarr så det bränner i magen och halsen när jag äter. Småspyr hela tiden också. Ick!

Men, men. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på serier med en väldigt busig valpunge här 😁.

Silverkrukan till höger fick jag idag 😍Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer

Egenodlatärdetbästa
Egenodlatärdetbästa,
Omg så gott o mysigt med besök 😍👌🏼
nouw.com/egenodlatärdetbästa