Alla män är P-O-T-E-N-T-I-E-L-L-A våldtäksmän

Alltså, män... can't live without them, but daauyym they stupedh. Enda vettiga på vissa män är kuken och i 99% av fallen är den bara en liten besvikelse ändå. Man får mer njutning av en prinskorv liksom. Eller mumifierad tumme kanske. Eventuellt en extra uppåtböjd gren. Men vissa män... hallå eller?! Vad fan har hänt med de? Vet de inte hur man använder sina öron, ögon och hjärna? Jag är genuint nyfiken och fascinerad på samma gång. Det har liksom gått över från "snart sparkar jag in skallbenet på dig" till "snart sparkar jag in skallbenet på dig för att se om jag kommer liksom ut på andra sidan, hur mycket motstång det är det där inne? Hur ser hjärnan ut? Vad visar prover och analyser? Hm... intriguing".

Alltså så här, vad: män gnäller och snuttar tumme i sin jävla offerkofta för att kvinnor generaliserar kring att alla män är potentiella våldtäktsmän. Sen när man försöker att förklara för de här sorgliga mansspillrorna så skriker de på en "AMEN DÅ ÄR ALLA KVINNOR POTENTIELLA HOROR MOWAHAHAHA" - que? Hängde du verkligen med i debatten nu, lars-yngve? Har du satt på topplocket ordentligt och pluggat in öronen i hjärnan?

Kära Lars-yngve med flera lars-yngvar: INGEN har sagt att ni ÄR våldtäktsmän! P-O-T-E-N-T-I-E-L-L-A! Get it?! För mig är inte männen i min omgivning våldtäktsmän, jag är säker hos och med de. Men för en främmande kvinna så är de potentiella våldtäktsmän. Potentiell betyder "kan vara". KAN vara. Det talar inte om sannolikheten för överhuvudtaget. Det betyder inte "är" utan att möjligheten finns eftersom att över 97% av alla våldtäkter begås av män. Vi kan inte veta att just du är en normal funtad snubbe. Eftersom att kvinnor, när nu våldtäkter blir vanligare och ökar, inte obviously kan vara säkra någonstans så MÅSTE vi tänka på att ha ett försvar ifall det värsta skulle hända oss. Det betyder inte att vi rustar för krig, utan för att försvara oss mot männen som begår våldsbrott mot oss genom att bära pepparspray, vapen, nycklar, speeddial till 112/kompis/föräldrar/partner och aldrig gå ensam på natten.

Och jag avskyr att ni män tror att det bara är män som är mentalt störda och onda i topplocket som begår våldtäkter. Som om också att man kan se på de att de är våldtäktsmän på nåt vis. Att dessa våldtäktsmän inte är sådär onda utan vanliga, trevliga, hårt arbetande, bästa pappan -män. Män måste få ur sig den här farliga generaliseringen att våldtäktsmän är från ALLA typgrupper av män. De är från alla länder, ser olika ut, har olika bakgrunder, är trevliga och otrevliga, har jobb och har inte jobb, är i alla åldrar och har barn och inte barn och har bara haft väldigt dåliga eller bra förhållanden där ex flickvänner och fruar inte kan säga ett enda ont ord om de.

När jag blev grovt våldtagen så trodde väldigt få på mig. Min tjejkompis, hennes man och deras bästa kompis trodde på mig på en jävla gång. De två poliserna som grät medan de lyssnade gjorde också det. Men jag fick väldigt många meddelanden där folk försökte debunka datumet han var hemma hos mig, att han var en sådan reko snubbe osv. Till och med mitt senaste ex då skyllde på mig, jag fightades inte tillbaka tillräckligt hårt, jag hade varit otrogen mot honom, jag anmälde inte förrän två dagar efter på min födelsedag, allt var mitt, mitt, mitt fel. Ni vet, det där vanliga snacket om att någon annan snubbe har skändat DERAS ägodel. Att jag gick i chock i två dygn med ett blödande underliv och tarm, var helt blåslagen på kroppen där man såg var han hade hållit fast mig och att jag sedan dess haft och har enorma problem med tarmarna pga ärrvävnad var det ingen av dessa fuckade idioter som ville erkänna eller tänka på. Men det var väl också mitt fel i deras ögon. Allt för att han var en "reko kille".

Att sedan dessa sviniga män som försvarar detta här "ÄR våldtäktsmän" (pga de fattar inte och bara går på utan att tänka, läsa på och lyssna) lackar ur och då hotar med att just våldta en är sådan jävla ironi. Det är preciiis det här vi menar med att VARJE MAN ÄR EN POTENTIELL VÅLDTÄKTSMAN. ÄVEN de som FÖRSVARAR! ÄVEN de som påstår sig att vara feminister! ÄVEN din bror, din kusin, din arbetskamrat och din pappa. ÄVEN snubben du alltid hälsar på på ICA eller din läkare. ALLA män! Inte ÄR våldtäktsmän, utan KAN VARA. Men för oss kvinnor så är detta "möjligen" ett alternativ för mycket. Vi vågar inte. Vi vill förbereda oss på om det värsta skulle hända oss så vi tar säkerhetsåtgärder. Hur kan man bli kränkt av det?

Sen måste ni män som faktiskt är reko snubbar säga ifrån till era bröder när de objektifierar kvinnor, beter sig sexistiskt åt och förtrycker kvinnor. Ni måste fräsa till mot de. För sanningen är att män lyssnar mer på män än kvinnor. Ni har uppgiften att vara våra skyddande verktyg för våra tungor mot andra män. Ta på er den uppgiften, stå på er och försvara kvinnor för i helvete! Gör det jävla rätta och säg till när en man beter sig vidrigt åt. Det är fan det minsta ni kan göra efter tusentals år av att förtrycka oss.

Take care - Jess

Follow me on: Nouw | Instagram | Bloglovin

Gillar

Kommentarer