Mer bilder kommer....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hund kärringen påstår en massa, dotterns fd kompisar är så fega & säger inget när någon pratar illa om andra. Då är du medskyldig tycker jag. Usch så trött på lögnare & falska idioter! Är det så farligt att stå upp & säga att om du tycker något ta det m personen öga mot öga. Min dotter är absolut ingen ängel, men hon har lärt sig att säga i från. Hon har varit mobbad & haft ätstörningar men är ärlig, det verkar vissa personer vara rädda för. Vill ju inte behöva lägga mig i men när man ser hur besviken hon blir & frågar vrf hon är ledsen & hon berättar om dessa då blir jag så jädra arg. Viss barn ska kunna klara sig själva men hon har heller inte bett mig göra något utan det är jag som inte tar skit från någon!Likes

Comments

En sk vän gjorde mig skit sne i dag & som vanligt visste han bäst. Så jag sa några otrevliga ord åt honom & gick hem. Annars hade han fått en rak höger. Detta har jag burit inom mig et tag. Visst sa lite fula ord men denne ska sluta tro hen vet allt när han har fel. Men detta m lögner vart nog för mig, Skönt att få ut lite ilska i alla fall.


Likes

Comments


Önskar bara det fanns fler program för alla har inte alltid råd m hundkurser. Sen kan det ju vara så att man inte alltid kommer överens m just den hundtränaren som finns tillgänglig el liknade. Jag måste ha en som jag känner jag litar på & som kan berätta varför så att man lätt förstår.

Vad gillar ni programmet MITT LIV SOM VALP?

Tycker det är okey, Fredrik Steen är en ok tränare. Allt han gör säger är väl inte jag m på men han visar & lär ut bra.


Likes

Comments

Kunde inte somna & sen dog mobilen efs mitt abonnemang gått ut & mitt ex glömt berätta vilket datum det var. Suck! Som tur var hade jag fixat ett kontantkort innan. Men det var ju inte laddat så allt har strulat i dag. Mr A vart kvar då jag inte fick tag på dem. Men men... Somnade några timmar på kvällen & sen en snabb fika m grannen. Hämtat hem dottern som ska jobba m sin pappa i morgon fredag. Mobilerna tankade & nr utdelat till dem som behövde det.

I morgon får vi besök ef 16.00 & håller tummarna. Ska till Bålsta på dan & köpa hundmat & lite annat. Sen tvättstugan på kvällen. Så dagen är fullbokad.


Likes

Comments


Min favorit serier är bla HEM TILL GÅRDEN & GLAMOUR. Det är skönt i bland m lite lättare att kolla på. Har kollat mycket på ÖPPET ARKIV på SVTPLAY. Finns mycket kul som gick när jag var yngre. Annars är det dokumentärer & djurprogram som vi kollar på grannen & jag, för jag har inte ens tv här hemma. Dottern har en men hon kollar inte heller för vi kollar på internet i stället.

Vad tycker ni om NYA EFTERLYST? Gillar det inte det är för segt & långrandigt. Vill ha tillbaka det gamla, NUUU!

BONDE SÖKER FRU, kommer snart det ska bli kul. Fanns några bönder som såg trevliga ut & en verkade rätt rolig m humor.


Likes

Comments

Några som ville vara m på bild.

Älskar valpbilder.

Likes

Comments


I går var jag hundvakt till 4 vovvar som min granne har, en är hennes egen & de andra har hon som daghundar. Dem är riktigt trevliga. Den ena är en Sheltie på 7 år som jag fick som omplacering ,han & grannens väninna klickade så bra så han flyttade till henne förra sommaren. Där har han det toppen & trivs jättebra. Så vi ses nästan varje dag. Mina hundar var hemma m dottern för alla går inte riktigt i hop & det blir för många samtidigt.

Sen har kätting från helvetet yttrat sig lite igen, tom dotterns pappa visste om allt. Hallelulija, hon slår alla rekord i att snacka skit & ha livlig fantasi den skatan. Som tur är har det ingen inverkan pm på mig längre. Det är såå skönt.Hon är jävulen sj denna parasit.

Fikat som vanligt hos Berith hon m hundarna. Brukar rasta hennes mops på kvällarna. Hon har fullt upp dagtid & behöver vila lite. Vi hjälper varann m det vi kan. Hon är 73 år m reumatiskt som heter duga. Men en tiktig kruttant. Påminner lite om min mormor som gick bort 2012. Berith & hennes dotter Maria är som min familj & har stöttat mig i allt ang hundarna. Dem har varit så snälla & hjälpsamma. Då alla svek pga feghet & annat. Begär inte att alla ska lägga sig i men något kunde dem gjort.

Så det var min tisdag.

PEACE OUT !Likes

Comments


Ingen hjälp alls, är så trött på det. Undrar hur hon tänker? Hon ser ju hur det blir när hon inget gör?


Likes

Comments