Hej alla djurvänner!
Eftersom det är vi hundar som kommer skriva denna blogg så är det ju bra om ni vet vilka vi är. Så nu kör vi, som lillmatte brukar säga.

Hej alla! Jag heter Napoleon, men de flesta kallar mig för Nappe. Jag är 7 år gammal och är en blandrashund - jag är 50% chihuahua och 50% kinesisk nakenhund. Jag är inte som de flesta hundar, utan jag har ingen päls. Jag har förvisso massor av skägg och hår på tassar och ben, annars ingenting annat.. Lite fjun här och där men de drar ju stormatte och lillmatte bort så fort de kan. Jag tycker inte om när de gör det. Fast jag älskar att pussa på dem direkt efter.

Jag är förövrigt en pigg vovve, älskar att leka och sova under täcket. Höll nästan på att glömma att jag älskar mat också. Det är gott.
Lillmatte och stormatte brukar dock klaga på att jag morrar så mycket mot de 2 andra hundar vi har. Jag klagar inte. Inte på att jag morrar, men de små sakerna ska ju hela tiden vara på mig. VARFÖR MIG?! Gå och kläng på någon annan. Tacka vet jag att det finns andra fina damer där ute. 👍


Hejsan hoppsan! Jag heter Minoo, men kallas ibland för Princess Diva. Jag tror att det är för att jag ibland vill bli matad och ibland när vi är ute på promenader så vill jag inte gå. Vadå? Jag kan ju inte gå när det är blött på marken, det FÖRSTÖR mina tassar. Usch.

Hur som helst så är jag drygt 8-9 månader. Jag är 75% chihuahua och 25% papillon. Fast jag ser nog mer ut som en papillon, jag har f*n hår överallt. TILLOCHMED I ÖRONEN!! Huuur äckligt?!

Men annars.. Vad finns det att säga om mig själv? Jag älskar att gosa, typ det bästa jag vet. Tycker även om att göra massa bus, men jag får oftast inte skäll. Antagligen för att jag ser så söt ut. Pussas är det bästa jag vet, lillmatte och stormatte säger att de blir kladdiga när jag har pussat på deras händer i typ 5 minuter. Förstår inte varför.
Hej svejs!


Hej alla läskiga människor.

Jag heter Miley, men jag kallas för Mille. Kallas även för: Millepille, lillbajsen och lilleman/miniman.

Jag är också 8-9 månader gammal, och jag är också 75% chihuahua och 25% papillon.
Ja, precis. Jag och Minoo är syskon.

Jag är en väldigt liten kille, därav namnet Miniman - tror jag.
Jag är ganska blyg av mig och gillar inte direkt att träffa nya människor. Det är läskigt. Men när jag väl lärt känna de så går det bra. Till en viss grad.

Jag är annars väldigt busig av mig, älskar att leka med mina mattar. Brukar springa 57264 varv runt dem. Det är roligt.
Jag gillar även att gosa, men ibland vill jag ligga för mig själv, det är mysigast så ibland.

Jag ogillar nya saker. Te'x det där trädet eller vad det var för något som stormatte och lillmatte drog in för någon dag sen. LÄSKIGT!!!
Men jag är väldigt nyfiken på saker samtidigt, så det är lite jobbigt ibland.
Vet inte om jag vågar säga hejdå.. Men hejdå!


​Kom ihåg att ta alla inlägg med en stor smula humor, vi är aldrig elaka mot våra hundar! 

Likes

Comments

Denna blogg drivs av mig, Mickis, 16 år och min mor Nette, 51 år.
Fast... Detta är ingen vanlig blogg, utan i denna blogg kommer vi skriva om våra hundar, vad de gör och hur de känner och tänker. Eller rättare sagt, de kommer skriva 😉

Blir ni förvirrade? Det var inte meningen..

Häromdagen satt jag och min mamma och diskuterade ämnet: Tänk om våra hundar hade en blogg, där de skrev allt som de kände och tyckte. F*n va kul och läsa!

Nu har vi slagit tag i saken och startat denna blogg. Skillnaden är att vi tvåbenta kommer skriva genom våra hundar. Men vi känner de ganska bra så vi kan nog tänka hur dom känner! 😃

Vi kommer därför inte att skriva till exempel: Idag gjorde Minoo det här och jag tror hon kände såhär.

NEJ!!! Vi kommer skriva ungefär såhär: Idag fick JAG ett tuggben, gud vad gott! Fast brorsan skulle såklart sno mitt ben fast han har ett eget.. Fett elakt.. Nu kollar jag surt på lillmatte. Varför ska jag aldrig få ha något ifred?! /Minoo

Ni får följa denna blogg så får ni se vad vi menar!

Hoppas ni följer med på våra hundars resa!

Förövrigt så får ni ta bloggen med en stor skvätt humor! 👍

KRAMAR ❤

ps: Jag Mickis har även en blogg där jag skriver om mig själv, kika gärna in! www.nouw.com/sundins


Likes

Comments