Header

Skrevet i : Kosmetikk, Tips, Reise, DIY

Jeg er ofte på farten og da er det spesielt én ting som er et must for meg i vesken! Jeg synes jeg det er ekstra betryggende å ha med et lite "survival" kit.

Kittet består av en rekke ting som kan være kjekt å ha hvis noe skulle oppstå. Kittet har jeg satt sammen etter mine behov, men jeg regner med at mye av det kan være nyttig for de fleste. Ønsker derfor å dele hva jeg har i mitt.

Det er greit å bruke en pung som er liten og kompakt, samtidig som den rommer mye. Jeg fant den perfekte pungen på HM. Valget falt på en med my little pony på av ren nostalgi, men de kommer i en rekke andre farger og mønstre. Så du vil garantert finne en som faller i smak!

I tillegg til dette kittet har jeg en egen liten pung til å touche opp sminken med. Det har jeg skrevet et eget innlegg om tidligere HER.

"Survival" kittet mitt inneholder:

- Hårstrikker

- Q-tips

- Antibac

- Mini pinsett

- Mini neglefil

- Mint eller tyggis

- Tanntråd

- Moisture stick

- Plaster

- Paracett

- Nøkkelring med en "Mynt" til handlevogner

- USB kabel

Andre gode forslag til innhold: minibørste, tamponger, sikkerhetsnål, lusespenner, håndkrem


Hva synes du kom d.i.y kittet?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Tips, Hjemmeorganisering, Interiør, Samarbeid

Da jeg var yngre gledet jeg meg alltid til skolestart. Det var ikke fordi jeg var lei av å ha ferie, men jeg har en helt spesiell greie for stationary/kontorrekvisita. Før hvert semester var det et stort høydepunkt å gå i bokhandelen for å plukke ut årets bokbind, skrivebøker, penner etc. Jeg bare elsket det!

Det gjør jeg for øvrig fortsatt, men jeg går nok ikke like amok som tidligere. Men av og til hender det at jeg kommer over noe virkelig spesielt og da er det en stor glede. The Happiness planner er nettopp det.

//Planneren er sponset

For de som ikke har hørt om den, er det en planner som er spesialdesignet for å gi eieren motivasjon og livsglede. Boken er en planner for 100 dager i tillegg har den flere "arbeidsark", der man skal reflektere over sine mål samtidig som man blir bedre kjent med seg selv.

Boken er ikke datert så man velger selv når man ønsker å starte. Selv skal jeg bruke denne som en motivasjonsboost utover høsten, så ønsk meg lykke til!


Boken kan kjøpes HER og koster kun 279kr.

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Tips

Zara har blitt en god etablert kjede her til lands og er kjent for å ha kvalitetsklær til en hyggelig pris. Det mange kanskje ikke vet er at de også selger egne parfymer. Parfymehyllen er som oftest plassert litt gjemt i nærheten av kassene. Har derfor aldri tatt meg tid til å lukte på dem før noen dager siden.

Til min store overraskelse var duftene overraskende gode. Selv om de er ganske rimelige, 100ml koster litt over hundre kr, lukter de bedre enn mange kjente designerdufter etter min mening. Utvalget er også variert og jeg vil tro de har noe for en hver smak!

Det var spesielt to dufter. som falt i smak hos meg: Orchid og Twilight Mauve, som dere ser på bildene. Orchid er en eau de parfum og jeg vil beskrive den som en perfekt sommerduft! Den dufter blant annet rose, fersken og bergamott. Twilight Mauve er en eau de toilette, men den duften er allikevel ganske langvarig. Den kan minne litt om DKNY delicious, bare bedre!

----

Hva er din favoritt parfyme? Har du testet Zara sine dufter?

Likes

Comments

Skrevet i : Samarbeid, Reise

Sommersesongen nærmer seg med stormskritt og for mange betyr det tid for ferie og reising! Jeg elsker å finne nytt reisestæasj og for en stund siden fikk jeg tilsendt et sikkelig girly sett fra merket Ban.do. Settet består av matchende passholder og bagasjelapp. Designet er fantastisk stilig med kombinasjonen av lyserosa og rose gull!

Produktene kan kjøpes på den norske nettbutikken Levia, som også selger mange andre skatter. Trykk HER for å komme direkte til nettbutikken.

Passholder finnes HER //Bagasjelapp finnes HER

//Produktene er sponset

Passetuiet har en knæsj rosafarge på innsiden og lommer til flere kort. Veldig praktisk!


Kunne du tenkte deg et slikt reisesett?

Likes

Comments

Contains affiliate links Skrevet i : Interiør

Her er min lille IKEA ønskeliste til den nye leiligheten vår. De har fått inn så utrolig mye fint der nå! Som jeg skrev tidligere i dette innlegget, har vi kjøpt oss en ny leilighet som ferdigstilles i juni og da blir det selvsagt litt interiørshopping.

Som dere ser foretrekker jeg et minimalistisk utrykk og kontrastfarger. Mikser dette gjerne med sølv for å skape et moderne og tidløst utrykk. Trykk på bildet for å komme direkte til produktet.

Fra venstre: Stockholm 2017 gulvlampe//Rissna settebord//Rickarum bordlampe//Luktnypon putetrekk

//Nissedal speil//Ikea PS 2017 vaser//Henriksdal Barstol//Ekenäs fotskammel//Vittsjö Hylle


Hvilket produkt likte du best?

Likes

Comments

Skrevet i : Samarbeid, Kosmetikk

Sommeren begynner å nærme seg med stormskritt, selv om ikke været tilsier det helt enda.

På denne perioden av året liker jeg å bruke litt ekstra tid på å gjøre huden og føttene klare for en ny "utendørssseong".

Tenkte derfor å dele mitt lille pampering-rutine før sommeren. Alle produktene fåes kjøpt på Lush sine butikker eller i deres nettbutikk her .

//Produktene er sponset av Lush

1. Det første jeg gjør er å dusje og vaske håret. Etter at jeg er ferdig med med å vaske meg, smører jeg hele kroppen med The Sunblock . Det er en solkrem i fastform som har spf 30. Det er superviktig og alltid bruke solfaktor for å bevare huden.

Deretter bruker jeg King of skin bodybutter. En herlig hudbalsam som inneholder mange fuktighetsgivende ingredienser som feks. shea smør og jojoba olje.

---

2. Etter en lang vinter har føttene som oftes blitt tørre og i værste fall sprukkene. For å gjenopprette fuktigheten og for å få tilbake "babyhuden" bruker jeg først Lush sin Pumice Power fotskrubb . Det er en pimpstein med såpe som bryter ned tørr og røff hud. Den inneholder blant annet kokosnøtt olje og appelsinolje og er super enkel å bruke.

Etter skrubben smører jeg føttene godt inn med Pink Peppermint fotkrem. Den gir føttene en avkjølende og beroligende følelse. Såå digg!


---

3. I løpet av dagen påfører jeg Powdered sunshine (solpudder) for å bevare solfaktoren. Det er solbeskyttelse i pudderform som er perfekt til å ha med i vesken. Pulvere gnis lett mot huden og absorberes raskt.

---


Hvordan er din vårrutine? Har du prøvd noen av disse produktene?

Likes

Comments

Skrevet i : Interiør, Life

Om et par snaue måneder skal vi flytte, for vi har kjøpt oss en splitter ny leilighet *tjohoo*!!! Den er ikke ferdig bygget enda, så det blir utrolig spennende å endelig få se den. Kommer til å dele store deler av innflyttingsprossesen på bloggen, så følg gjerne med videre.

Det har derfor blitt en del interiør titting den siste tiden og for øyeblikket har jeg fått sikkelig dilla på svarte smijerns glassdører. Så utrolig silrent og lekkert! Dørene slipper inn mye lys, samtidig som det sorte skaper en kul kontrast mot hvite vegger. Har satt sammen en liten collage for å vise hva jeg mener:

//Bidene er hentet fra Pinterest


Hva synes dere om slike dører?


Likes

Comments

Skrevet i : Samarbeid, Hjemmeorganisering, Tips

Boden er ofte et rom mange unngår. Det kommer av at de ikke har oversikten over hva den inneholder og blir stresset av det. Rommet blir en avlastningsplass der man dumper alt man ikke får plass til andre steder.

Men så kommer det en dag da man faktisk trenger å finne noe i alt kaoset og da kan en uryddig bod bli et stort problem. For å unngå rot og frustrasjon vil jeg derfor dele noen tips for å gjøre boden mer funksjonell og organisert.

1. Gjennomsiktige plastbokser

//Foto: Orthex & Clas Ohlson

Et godt tips er å bruke gjennomsiktige plastbokser. På denne måten er det mye lettere å få oversikt over innholdet. De er også mere slitesterke og stabile enn vanlige pappesker. Selv om de er litt dyrere vil de derfor være en god investering på lang sikt.

Boksene jeg bruker heter Smartstore classic 70. Som navnet tilsier rommer de 70L. Disse her helt geniale fordi de har fire små hjul noe som gjør dem lette å flytte på. De tåler også en temperatur fra -40 til 120 grader og har 10 års garanti. Smartstore selges blant annet på Clas Ohlson, Maxbo og Jernia.

Trykk her for å lese mer om boksene.

2. Stable system

For å holde orden er det lurt å stable boksene som hører sammen i samme rekke.

Som dere ser ovenfor har jeg en rekke med bokser som tilhører meg og en til samboeren.

3. Rull klærne

Det er plassbesparende og rulle klærne istedenfor å brette dem.

På denne måten unngår man også at klærne får rynker.

4. Merkelapper

Jeg har også laget egne merkelapper til hver av boksene.

Disse har jeg laget i photoshop men man kan også enkelt lage lapper med DYMO maskin eller lignende.

5. Stumtjener og klesstativ

For kjoler, skjorter og andre klær som må henges opp er det lurt å bruke stumtjenere og klesstativ.

For å unngå støv og skitt har jeg dekket hver kleshenger med store søppelposer.

Dette gjør det også lettere å frakte klærne ved en eventuell flytting.

6. Plassering

//Smartstore boksene er sponset

Det er lurt å tenkte på plasseringen av gjenstandene for å få enklest mulig tilgang til det du trenger.

Jeg har plassert alt slik at "midtgangen" er fri, slik at jeg kommer til i hele boden.

Tingene jeg har størst behov er plassert lengst fremme, som for eksempel bilpleie og kofferter.

----


Hvordan har du organisert boden?

Likes

Comments

Skrevet i : Kosmetikk, Samarbeid

Månedens glossybox kom i en stilig marmoreske og inneholdt produkter som skal bringe litt luksus inn i hverdagen. En glossybox koster 179kr i måneden og kan kjøpes her. Dette fikk jeg i boksen:

----

Hot makeup - Mono duo cracked baked eye shadow

Glam of Sweden - Matte nail polish i fargen nude

Spa to you - Face brush

Palmolive - Gourment Mint og coconut shower cream

Oolution - Eye love (øyekrem)

+ Prøve på softlan tøymykner


Min favoritt i denne måneden er øyekremen, som har en verdi på 340kr. Kremen reduserer poser og mørke ringer under øynene med et oppfriskende resultat. Ellers falt også den matte neglelakken i smak. Fargen er lett og påføre og siden den er såpass nøytral i fargen passer den til den meste!

----


Abonnerer du på Glossybox?

Likes

Comments

Skrevet i : Life, Reise, Samarbeid

Som mange av dere sikkert vet var det valentine den 14. februar. Jeg og samboeren hadde også 4års jubileum den dagen, så i den anledning ønsket jeg å gjøre noe ekstra spesielt for oss.

Derfor vendte vi snuten lengre sør på dagen før dagen. Vi dro nærmere bestemt til det lille tettstedet Holmsbu og der tilbrakte vi to netter på resortet Holmsbu Hotel & Spa. Turen dit tar rundt 1 time fra Oslo sentrum. Resortet er idyllisk plassert rett ved vannkanten og er tilrettelagt for total avkobling!

Vi ankom på ettermiddagen og sjekket inn på en stor suite med ocean view. Suiten ga meg med en gang følelsen av å være på et stort cruiseskip. Både på grunn av interiøret og utsikten. Suiten lå helt ytterst mot fjorden, så vi var omgitt av vann på nesten alle kanter.

En herlig velkomst ventet på oss!

Selve valentines dagen var fantastisk, med god mat, total avslapning og søte overraskelser.

Her ser dere noen høydepunkter:

Besøk i relax avdelingen, hotellets eget vannområde.

Til lunsj ble jeg servert det største rekesmørbrødet jeg noen gang har sett.

Og ja, maten er instagram vennlig!

Rosa skyfri himmel. En perfekt avslutning på dagen!

//Oppholdet er sponset

Tusen takk til Holmsbu Hotel & Spa som lot oss feire kjærligheten hos seg!

Jeg anbefaler virkelig å ta turen dit dersom dersom dere ønsker å oppleve en slik drømmedag.

-----------

Les mer om resortet og book ditt neste opphold her.

Adresse: Rødtangveien 13, 3484 Holmsbu

Telefon: +47 32 79 70 00

E-mail: booking@holmsbuspa.no

-----------


Har du besøkt Holmsbu Hotel & Spa? Hvordan var din Valentines Day?

Likes

Comments

Instagram@hundemamma