Att se in i en annans ögon och se att dom vet exakt vad du menar. Att varje andetag, varje hjärtslag veta allt om dig. I Marvels ögon ser jag inte bara honom utan även mig själv. Att få så mycket från en blick. En blick som många ger men med en tomhet. I hans ögon kan jag drunkna, i hans ögon är jag mig själv. Att ha någon i ens liv som förstår dig och du förstår den i en annan nivå är helt fantastisk. Marvel är kanske för många bara en hund men för mig är han min trygghet, min clown, mitt hem och bästa vän.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såå varför skulle jag bry mig?.
En bra fråga! Varför skulle Milo bry sig om någonting?. För enligt Milo så behöver man inte bry sig om man gör något man inte får. tex "Oj nu är matte hemma och jag vet redan att jag inte får äta sopor... Äsch jag hoppar i med hela huvudet tills hon står precis vid mig sen springer jag iväg med min lilla rumpa viftandes. Jag har aldrig varit med om en annan hund som inte bryr sig att göra fel. för saker som dom inte får göra händer. Så är det att ha hund 101. Men man ser alltid att dom skäms eller bli lite oroliga av att göra fel när dom vet att det är fel. Men med Milo så känns det som att han spelar så mycket på att han är söt.. Vrider lite på huvudet, hela rumpan vibrerar och så smiter han in en liten puss och sen springer han iväg med huvudet högt.

Att ha ett sådant stort självförtroende, att tex springa på smala ställen och helt tappa fotfäste för att bara falla, ställa sig upp och göra exakt samma sak igen. Visst är han klumpig men det är mer att han tror att han inte behöver tänka utan allt löser sig.

Det kan ändå vara det finaste om honom. Att man ser att han förstår men att man även kan se att han faktiskt inte bryr sig. Att det är precis som "fu** you jag gör som jag vill". Sen kanske jag ska säga att hans hyss är inte stora, det är soporna, mat på bord lite små saker som inte är för stora saker. Skulle det vara allvarliga saker eller som är farliga för honom så är det klart att jag skulle ha en annan åsikt över hans obrydda attityd.

Likes

Comments

hej!
Vad roligt att just du hittade hit! Om du gillar olika tokiga äventyr och påhitt så kommer du trivas att följa denna blog. För denna är just det. Fast med en liten txist. Detta kommer inte handla om någon människas äventyr utan två hundars, och då kanske du tänker: Men hur roligt kan egentligen två helt vanliga Svensons hundar vara egentligen?. Jo det är ju det ni kommer få följa!.

Likes

Comments