Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna bilden är typ den finaste någonsin på Pysen<3333

Likes

Comments

Hejjjjjjjjjj!!!

Idag har vi typ slängt ut halva vårar hus känns det som.. VI håller på att städ ett rum där som vi inte använder utan bara ställer in massa grejer i det. Så vi har kommit en bra bit idag men ska fortsätta imorgon så att det blir klart någon gång. ((((: 

Hoppas ni har haft en bra dag!! <3333

Likes

Comments

Lite bilder från när vi var ute en gång och fiskade i somras. Fick 4 makrillar. Så vi ska döpa våran båt till Mc Rill, hahahah!! Nä men med den förra båten som vi hade så fick vi aldrig napp, så denna båten har vi lite mer tur med. 

Kram:)))

Likes

Comments

Idag åkte min älskade Bella till Kenya och ska bo där i ett år! Jag vet att hon kommer att ha det hur kul som helst och få massa kompisar och massa nya minnen för livet. Hade inte riktigt fattat att hon skulle åka förrän vi stod utanför bilen och hon skulle precis åka... 

Vill bara säga att jag kommer sakna dig massor och kommer tänka på dig varje dag! Du kommer få det helt underbart och du vet att jag älskar dig hur mycket som helst!!


Världens finaste Bella!! <333

Likes

Comments(En bild från igår) 

Heej! 

Igår så hade Bella avskeds middag innan hon åker till Kenya i ett år. Det var jätte mysigt och roligt att träffa alla från Gullholmen igen också. Hade jätte kul och kom hem vid 5 typ och somnade direkt när jag la mig ner.. Hahahah, var nog ganska trött.. Men hade ställt klockan på 12 för att inte vända dygnet helt upp och ner, nu när det inte är så långt kvar tills skolan börjar... Så idag blir det en lugn dag och så ska jag försöka städa mitt rum för ALLA mina kläder ligger på golvet.. Brukar bli så efter en sommar då man bara packar och packar upp hela tiden.. 

Pussar 

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma från Färjan och kan knappt hålla ögonen öppna för att jag är så trött... Så får förklara lite bättre imorgon om hur helgen har varit. 

Godnatt


HAhahah 

Likes

Comments

På kvällen efter att jag hade konfirmerat mig så åkte vi till en restaurang i stan som heter räkan. Det är en av mina favorit restauranger!! Den är så himla mysig med basängen med fiskarna i mitten som ni ser på bilden. Sen så kör man själv ut maten till sitt bord med den lilla radiostyrda båten. :D

Sen så gjorde vi en lite "skyllt" där det står när vi var där och vilka vi var typ. Den satta vi iallafall upp på väggen som ett minne liksom. Vi har faktiskt gjort det två gånger tidigare, men vi hittade aldrib de andra skyltarna.. hahah 

Likes

Comments