Header

Idag kom dagen då jag och Emma skulle splittra på oss. Det var egentligen tänkt att vi skulle göra det efter Fraser Island men vi kunde inte få nog av varandra så hon fortsatte kusten upp med mig. Men nu har vi gjort hela östkusten och det är dags för Emma att börja jobba och för mig att börja planera vad jag vill göra under min resterande tid här. Beskedet om hennes flytt kom hastigt men det känns bra ändå. Resten av dagen planerade jag bara och snackade med mina nya roomies.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Började dagen med att handla och sedan lade vi oss vid poolen som är så sjukt nice här. Vi bokade även in oss på kvällens partybuss som var riktigt rolig men kanske inte värd pengarna. Det kändes dock lite som att ta studenten igen, vilket var en härlig känsla. Blev en riktigt sen natt men roligt var det.

Likes

Comments

Efter att vi vaknat gick vi på en tur i parken på vårt hostlet. Där fick vi se en massa fina djur och kramade bland annat koalor, så mysigt. Sedan bar det av mot Cairns, sista stoppet på östkusten!!! Kom fram ganska sent så det blev en lugn natt för oss.

Likes

Comments

Vaknade som vanligt vid 6/7 för en sista snorkeltur. På det här stället fanns det många olika sorters fiskar. När vi snorklat klart bar de av tillbaka till fastlandet. Vi stannade vid lagunen då vi ändå inte kunde checka in förrän några timmar senare och på kvällen vankades det After Boat Party.

Likes

Comments

Första stället vi snorklade på hade mycket fisk och det andra stället hade finare rev. Sedan åkte vi till det underbart vackra Whitehaven Beach. På kvällen lekte vi lekar och hade allmänt roligt.

Likes

Comments

Klockan 13 mötte vi upp alla som skulle med vår båt och därefter seglade vi iväg. Idag hade vi bara ett stopp där vi badade och på kvällen satt vi och utbytte historier och spelade kort. Imorgon kommer bli lite mer hektisk då vi ska snorkla på två ställen och besöka Whitehaven Beach.

Likes

Comments