Blev en väldigt skum utgång igår då jag däckade i sängen kl 9 på kvällen och sen vid 10 så väckte mamma mig och jag tog i princip på mig klackarna och gick, 10 min. Vi hängde på biljarden ett tag innan vi drog till Bånken och dansade i några timmar vilket var hur kul som helst. Kul med sköna människor ute.

Idag har vi varit på Ikea och sen har jag och Joel hängt i Sandviken och spelat monopol och några andra spel och tittat på så mycket bättre. Söndagsåååångest deluxe väntar imorgon..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Onsdag och den här dagen brukar vanligtvis vara svinjobbig men den var ganska genomlidlig idag då jag fick mycket gjort på gymnasiearbetet och matten varade i 20 minuter. JAG KLARADE MATTEPROVET!!! Vilken jävla king jag är så nu är det bara att fortsätta att plugga. Ska som mål att skriva klart utkast till toriernas bakgrund på GA och sen måste jag plugga in anteckningarna till morgondagens marknadsföringsprov som kommer gå åt helvete. What to do.

Har även fått ett såååå bra och roligt jobb idag till företaget vilket känns superroligt och det kommer verkligen vara ett lärorikt samarbete. Men nu mååååste jag plugga och sen får jag sällskap. 

Likes

Comments

WOHOOO Titta vilken måndag jag hade igår! Körde först till skolan på morgonen för att se hur mitt matteprov gick men det fick jag inte reda på ändå. Sen blev man gaddad för första gången och jag hade verkligen fått för mig att det skulle göra ont? men det killades bara. Så nöjd i vilket fall och ni ser lite på bilden till vänster.

När jag kom tillbaka till stan gick jag till Gina och köpte med mig två festtoppar innan jag mötte upp Lina, Vicce och Emmy för att gå till UF lektionen där jag och Lina skulle skriva affärsplan men vi bokade resa istället hehe. Hur grymma är inte vi som har ett UF företag som betalar vår studentresa?

Tisdag idag och jag är ledig från skolan så har precis fixat ihop det sista på våra affischer till juldiscona. Måste plugga lite marknadsföring då vi har prov i det strax och så kanske skriva några ord på gymnasiearbetet som förövrigt går käpprätt åt helvete.  Annars ska man väl överleva den här dagen också  :)

Likes

Comments

​Halloween igår var ju roligt! Jag, Ellen och Jens förade och fixade oss innan hemma hos mig innan vi mötte upp ett gäng polare på Hessle men var inte där mer än 5 minuter och sa hej innan JAG bestämde att vi skulle gå till bånken istället för Grand då vi inte hade lista så vi hade fått stå i kö halva kvällen. Så glad för att jag fick med alla till bånken istället då det verkligen var en rolig och trevlig kväll. Har haft så roligt varje gång jag har varit på bånken. Kom inte hem förens vid fyra inatt så idag har jag varit trött och mina fötter gör sååå ont efter att ha dansat konstant. 

Ikväll hade jag lovat att vara taxi åt min föräldrar så blir inte värst mycket annat gjort men ska titta på så mycket bättre i alla fall och kanske dra och snacka lite skit hos brorsan. Lite tråkig lördag faktiskt.. 

Likes

Comments

WELCOME!!

Om 8 månader tar lilla jag studenten och sen börjar väl livet på riktigt antar jag? I vilket fall så kommer jag spendera sommaren här i Sverige och resa runt här tillsammans med mina amerikanare innan jag packar resväskan för obestämd tid utomlands. Har lite planer på Thailand just nu men vi får se framåt våren då jag även funderar på att plugga en kurs samtidigt som jag gottar mig på något varmt ställe.

Just nu så ska jag ha så kul som det bara går att ha det sista året som jag på riktigt är fast här och inte kan röra mig särskilt mycket på grund av skola. Drar till Thailand med mamsen och papsen i Januari och så väntar en skidsemester i Mars och så blir det studentresa innan balen och studenten. Låter bra tycker jag.

Har höstlov at the moment och imorgon ska vi ut och dansa i halloween mörkret.

Likes

Comments