Hej bloggen Idag har jag gjort slut fixet på mitt arbete. Jag har fixat bakrundsbild och limmat ihop bilden med bakgrunden. Nästa vecka ska jag redovisa alla mina arbeten, Syns nästa vecka bloggen.👍👍👍👍👍

Likes

Comments

Idag har jag färdigställt mitt arbeta med Afrika. Jag har gott vidare med tema känslor där jag har fotograferat. Jag är nöjd med bilderna och jag kommer kunna redigera dom bra sätt.
Suns nästa vecka bloggen
👍👍👍

Likes

Comments

Hej bloggen idag har jag arbetat med med mitt Afrika projekt. Jag har målat gjort mönster och satt alla skulpturer på min bakgrund. Jag är väldig nöjd med mitt projekt, jag tycker att min färgkombinationer passar väldigt bra med varandra. Något jag skulle vilja förbättra är en av mina skulpturer. Men jag blev nöjd med allt annat.
Syns nästa vecka bloggen,,
👍👍👍👍👍😀

Likes

Comments

Hej bloggen idag har jag fortsätter på mitt arbete Arfika. Jag har skulpterat figurer, målat och blandat färger så man får en bra nyans, gör det för att färgen ska lyfta ram skulpturerna. Är nöjd ,ad denna lektion för att det känns som om jag har kommit en bra väg på biten. Nästa lektion ska jag limma fast min skulpturer och måla lite, Syns nästa vecka 👍👍👍👍

Likes

Comments

Idag har jag lyssnat på redovisningar en av dom var Tisian som var en berömd konstnär på 1400-1500 under relevansen, Redovisningen var bra han fick med dom flesta delarna som skulle vara med och det var spännande att lyssna på själva redovisningen för att att han framförde redovisningen på ett bra sätt.

Likes

Comments

Hej bloggen idag ha jag fortsätt på mitt tema arbete Afrika. Jag har kommit en bra bit på vägen, och det har varit jätte roligt. Jag har skulterat en orm, en Afrikansk mask och ett djur. Nästa gång ska jag fortsätta på mitt arbete.
Jag ska fortidsbilder på min bakgrund...... Syns nästa vecka bloggen.
👍👍👍👍

Likes

Comments

Hej alla idag har jag fortsätter på mitt tema Afrika som är väldigt roligt. Jag har skissat vissa saker jag ska ha på min täckning. Jag har också gjort en grå bakgrund som jag tycker passar väldigt bra till mitt tema Afrika. Min teknik heter måleri. Nästa gång ska jag börja måla på min bakgrundsbild där dom Afrikanska bilderna ska vara.

Syns nästa vecka.
👍

Likes

Comments

Hej alla, Idag har jag börjar på mitt andra projekt som är en drejad kruka men afrikansk tema. Jag är nöjd över min skiss som jag gjorde idag. Ser fram imot nästa lektions arbete med min kruka. Syns nästa vecka :)

Likes

Comments

Idag har jag jobbat med min bild till pärmen. Jag har särkilt jobbat med skuggningen och målat konturerna i själva bilden. Jag stötte på ett problem och det var att få till en grön färg. Mitt budskap med denna bild var att man ska kunna känna djupet i bilden.

Likes

Comments