Hejsan alla läsare(?) där ute! Vem är då jag? Jo nu ska du få veta, mitt namn är Hugo och jag håller till i Täby strax norr om Stockholm. Just nu så pluggar jag andra året på Marina läroverket där jag läser marin biologi och för er som undrar så är det en lite svårare natur kurs. Skolan är helt fantastisk och jag njuter varje dag som jag är där (bortsett från det eviga pluggandet).På min fritid så sitter jag mycket vid datorn och fixar med massor av olika prylar, allt från video redigering till att bara sitta och snacka med polarna, jag är även ute med mina kompisar en hel del och tycker det är underbart att bara ta en promenad och prata eller sätta sig på ett fik. Jag tränar även en hel del på min fritid för att känna mig hälsosam och komma i form efter den tuffa vinter tiden.. heh..

Jag ska även under skolåret 17/18 över till Amerika och plygga i ett år men mer på den fronten kommer inom snar framtid då jag faktiskt inte fått min placering än.

Detta var dock allt om mig för tillfället och jag hoppas ni fått någon sorts blick om vem jag är, tveka inte att lämna en rolig kommentar eller att ställa en fråga.

PS: Bjuder på en liten bild från 12åriga Hugo ;)

Likes

Comments