​Den här har man ju hört tusen gånger utan att veta mer men nu fann jag den äntligen efter en del sök på YouTube...vilken slagdänga va!:)))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom just hem i nyårsnatten och lirar lite urgamla schlagers, mycket folk ute men rätt dimmigt så det var ingen höjdare med herregud vad raketer jag såg på hemvägen...haha...himlen stod i brand!!!

Likes

Comments

​Dags att mjuka upp lite innan min favvo tävling börjar, jag älskar Schlager och nynnar ofta på låtar och om bara 2 månader börjar det igen. Jippiiiiii!!!

Likes

Comments

​Var ute en sväng inatt i Midvinternatten i blåst och regn men det biter inte på mig...haha...då fick jag höra den perfekta julsången och kom i världens julstämning, visst är den underbar!:DDD

Likes

Comments

​Jag har just insett att detta är en baklängesvideo vilket gör den ännu coolare! Det är så bra att det inte går att få den ur huvudet så det är väl bara köra den om och om igen. Till Jul kanske jag tröttnat på den...ho ho ho!!!

Likes

Comments

​Otroligt fina färger överallt nu, jag tog en promenad och tog denna bild...eller också inte för den är från USA men duger bra ändå! Borde ge mig ut en sväng nu till helgen så man får fota av sig ordentligt för om bara en kort tid är denna färgprakt borta. 

Likes

Comments

Jodå en kille kan också älska Måns fast på ett annat sätt...haha! ​Det här är världens kanonlåt fast texten är helt kass. Alltså Måns tjej sitter hemma och väntar på honom när han är ute och ligger runt!!! Jag tror faktiskt jag ska be honom skriva om den för det är en jättebra låt!

Likes

Comments

Jag kan fortfarande inte fatta att vi vann, jag har alltid tyckt Måns är en Tråkmåns men efter detta är han en hjälte och låten är inte helt fel. Jag gillade flera andra låtar också men de hamnade längre ner...typiskt, nu ska jag lyssna på Cara Mia för det var ett tag sedan!:)))

Likes

Comments

​Det här kanske vore något för mig, har ju provat både bungyjump och ballongflygning förut och vill prova något nytt...och det ser ju ganska säkert ut ändå, det är ju bara att hålla sig fast om det börjar blåsa!:DDD

Likes

Comments

​Det är kul när det kommer grodor ur kända personers munnar, 'Många döda försöker fly', hur går det till?! I vilket fall är det ett bra tillägg till min samling Offentliga Grodor, hoppas det kommer fler Löfvén!:)))

Likes

Comments